Vineri,
21.01.2022
Partial Noros
Acum
-4°C

Firmă din Gura Rîului, prinsă cu lemn furat

Firmă din Gura Rîului, prinsă cu lemn furat

O societate din Gura Răului a rămas fără 63 de metri cubi de material lemnos, după ce în urma verificărilor polițiștilor nu au putut dovedi proveniența lemnului. Cercetarea s-a produs la un punct de lucru al firmei, în Sebeș. ”La data de 23 mai 2019, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu poliţiştii Serviciului Ordine Publică din IPJ Alba şi reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Judeţene Alba, au efectuat un control la punctul de lucru din municipiul Sebeş al unei societăţi comerciale din comuna Gura Râului, judeţul Sibiu, specializată în exploatarea, depozitarea şi comercializarea materialului lemnos. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documente legale de provenienţă, pentru 63 de metri cubi de material lemnos”, se arată într-un comunicat al IPJ Alba. Întreaga cantitate de lemn a fost confiscată, iar societatea a fost sancţionată contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Foto: Arhivă

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sufana

Acum 2 ani

Sibieni adevarati, saraci dar mandri!
Raspunde

Blonda care iubeste traditiile

Acum 2 ani

Eu credeam ca doar ungurii si oltenii fura lemne si ne taie padurile. Nu pot sa cred ca cei din marginime, unde mergem sa invatam cum se incondeiaza ouale si invatam traditia stramoseasca, ar face asa ceva!
Raspunde

Doru

Acum 2 ani

Am auzit ca acum, zilele astea, a fost o viitura mare, a luat 20 de hectare de padure din Covasna si a dus copacii pana-n Austria... Revenind... un neam de hoti... Pe de alta parte, si pedepsele. Daca un om fura din padure un tractor de lemne, ii confisca si mijloacele de transport si ii dau si o amenda de vreo 10.000 de lei. Ceea ce e corect. Eu le-as da in plus si 1 luna de parnaie + vreo 2 ani de munca in folosul comunitatii. Dar la asta ii dai aceeasi amenda si nu-i confisti nimic? Pentru o asa afacere, la ce rulaje are, 10.000 de lei sunt bani de pepsi...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus