Sâmbătă,
03.12.2022
Innorat
Acum
1°C

Pe 26 mai votează ALDE!

Pe 26 mai votează ALDE!

Ne mai despart doar două zile până când dvs., dragi sibieni, veţi scrie istorie prin votul vostru. Votul de duminică, 26 mai,  pentru alegerile parlamentare, va ajuta România să recupereze rapid decalajul față de țările dezvoltate. „Cred într-o Uniune care să nu lase pe nimeni în urmă, care să aibă o singură viteză, respect și oportunități egale pentru fiecare stat membru. ALDE va milita pentru protecția familiei și stimularea creșterii demografice ca o garanție pentru prezentul și viitorul Uniunii Europene. Fiecare stat al Uniunii, și toți împreună, trebuie să găsim soluția de a încuraja tinerele familii. ALDE va lupta pentru oportunități egale pentru fiecare cetățean. Asta este Europa pentru care luptăm! Asta este Europa pe care trebuie să o lăsăm copiilor noștri! Pe 26 mai votează ALDE! Pentru o Europă care să respecte România! Pentru o Românie egală cu celelalte țări ale Europei", spune Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.

În ceea ce priveşte referendumul, ALDE îşi menţine poziţia şi anume că va boicota referendumul convocat de președintele României, Klaus Iohannis, de pe 26 mai, care va avea loc odată cu alegerile europarlamentare. Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE,  a spus că referendumul pentru justiție reprezintă în mod clar o diversiune prin care președintele României a încercat să intre în campania electorală pentru Parlamentul European  ”PNL s-a urcat la aceste alegeri în spatele lui Iohannis. Ca să-l folosească pe președinte au inventat acest referendum, astfel încât Iohannis să poată să apară la mitinguri și pe afișe. Eu cred că în 10 ani românii s-au deșteptat și nu mai cad în plasa unor politruci, așa cum s-au păcălit cu Băsescu”, explică Tocaciu.

Preşedinte ALDE Sibiu,

Ovidiu Gheorghe Tocaciu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Wadim Korneliu

Acum 3 ani

Bleac, nu, mersi!!!
Raspunde

Sergiu

Acum 3 ani

Ha ha. Uitati-va întâi la voi. Si voi v-ati pus in cârca psd-ului.Se folosește de voi ca sa poată ei fura. !!hihi!!
Raspunde

Toma

Acum 3 ani

NICIODATA!Nu voi vota cu infractorii nici daca din asta ar urma sa traiesc astazi ultima zi din viata!
Raspunde

afisu

Acum 3 ani

bravo violeta!!! ps: chiar merita alde toate compromisurile?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus