Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Românii stau la vot, în străinătate. S-au format cozi interminabile

Românii stau la vot, în străinătate. S-au format cozi interminabile

Primele imagini cu românii din diaspora la vot au apărut în mediul online. În Germania, peste o mie de persoane stau la cozi în două dintre orașe, așteptând să voteze.

Diaspora votează astăzi în număr mare, transmit cititorii din străinătate. La Stuttgart și Munich spre exemplu, numărul românilor care așteaptă la urne este în creștere, iar cozile sunt interminabile.

Coadă în Stuttgart

Coadă în Munich

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1667

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

photoshop

Acum 4 ani

Ce ati facut,ati fotoshopat imaginile,ce sunt toti asa solizi pe orizontala?
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 4 ani

Sezi bland acolo, s-au saturat romanii de pesedisme. Astept cutitarea lu mustaciosu acuma, partidul sacalilor nu se dezminte. L-au cutitat pe ilici, pe nastase 3 case, geana saracu ala era un pic mai inteligent macar. Am luat popcorn, maine mustacila la pucarie ca incepe razboiu intern la partidul asistat. O sa fie multe tipete si strigaturi care sa apuce de scaun
Raspunde

eee

Acum 4 ani

Indiferent cine apuca scaunul, cum spui tu,cei care intr-adevar cred in psd, vor vota in continuare surpriza: tot psd! E vorba de cei care sunt intr-adevar fideli. Ca de la revolutie va tot straduiti sa faceti sa dispara din univers psdul,si uite ca nici acum dupa atatia ani,nu ati reusit. Asta spune mai mult ceva despre voi,decat despre psd!
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

TS sinteti niste manipulanti!comentariul fara nicio jignire -al meu-OUT multumesc koszonom danke
Raspunde

Ciuciu

Acum 4 ani

si ce faci acuma comunistule ? te ineci la latrina 2,4,5 ?
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 4 ani

Pai e bun si partidul social asistat zis psd la ceva. A ajuns barometrul prostiei, hotiei, inculturii, incompetentei, slugarniciei, etc. Eu nu vreau sa dispara, cand psd ajunge 5 la suta inseamna ca se misca lucrurile in tara asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus