Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Trif, despre rezultatul alegerilor: Un motiv solid ca PSD să muncească mai mult. Prezența mare la vot, „un drept câștigat la Revoluția din 1918”

Trif, despre rezultatul alegerilor: Un motiv solid ca PSD să muncească mai mult. Prezența mare la vot, „un drept câștigat la Revoluția din 1918”

Liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, a transmis o declarație cu privire la rezultatele alegerilor europarlamentare, în care recunoaște că procentul obținut la nivel național de formațiune „e un motiv solid pentru ca PSD să muncească mai mult”.

„Prezența românilor, în număr mare, la alegerile europarlamentare, un drept câștigat la Revoluția pentru democrație din 1918” - este titlul declarației lui Bogdan Trif, publicată pe pagina de Facebok a PSD Sibiu.

trif alegeri

Acesta spune că rezultatul în urma votului de pe 26 mai este „un motiv solid pentru ca PSD să muncească mai mult, să comunice mai mult și să fie mai aproape de oameni”, iar în ceea ce privește organizația județeană, Trif afirmă că PSD Sibiu „își ia angajamentul să comunice mai des și mai clar sibienilor despre ceea ce face Partidul Social Democrat pentru ei și pentru familiile lor”.

“Ieșirea românilor la vot în număr atât de mare este o dovadă a democrației, a faptului că sacrificiul de la Revoluția din 1989 a fost înțeles de oameni și fiecare a conștietizat că exprimarea liberă a opțiunilor la alegerile naționale este o datorie civică. Țin să le mulțumesc sibienilor care au votat, ieri, PSD și care au ascultat mesajele noastre, mesaje despre lucrurile bune pe care Partidul Social Democrat le-a făcut pentru ei. Le mulțumesc în aceeași măsura colegilor mei care au fost prezenți în mijlocul sibienilor în timpul campaniei, care au mers din poartă în poartă și le-au spus oamenilor despre măsurile pe care PSD le-a luat pentru ca astăzi medicii, profesorii și mulți alții să aibă salarii mărite, pentru ca bătrânii noștri să aibă pensii decente, pentru ca sănătatea, educația din România să fie la standarde europene. Le mulțumesc colegilor mei, Alex și Mihai, cei care fac parte din echipa de tineri ai PSD Sibiu, primii sibieni care s-au regăsit vreodată pe listele Partidului Social Democrat la alegerile europarlamentare. Rezultatul în urma votului de ieri este un motiv solid pentru ca PSD să muncească mai mult, să comunice mai mult și să fie mai aproape de oameni. Sibienii trebuie să știe că PSD va continua să facă bine României. Partidul Social Democrat are obligația să-și ducă la bun sfârșit proiectele pentru România, să continue creșterea salariilor, pensiilor, alocațiilor copiilor, să construiască spitale și școli. PSD Sibiu își ia angajamentul să comunice mai des și mai clar sibienilor despre ceea ce face Partidul Social Democrat pentru ei și pentru familiile lor. Este timpul să câștigăm încrederea sibienilor, să luptăm pentru ca sibienilor să le fie bine.” - se menționează în mesajul președintelui PSD Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

16 comentarii

Observatoru

Acum 4 ani

Bogdan, ai fost sa-l sustii din nou pe Liviu la judecatorie sau ai lucrat pana tarziu sa recastigi increderea sibienilor?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nelu

Acum 4 ani

Felicitari ministrului Trif ptr tot ceea ce face.
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

Nelule, fa-ti abonament CFR pe ruta Sibiu - Jilava, daca vrei sa mai pupi si tu ceva. "Felicitari ministrului Trif ptr tot ceea ce face." Acum o sa faca! O sa mearga cu oala cu sarmale la conducatorul mult iubit. Azi noapte plangea in somn si striga "eu pe cine mai sterg la fund!?". Cert este ca sibienii s-au sters cu PSD la fund!
Raspunde

Ciuciu

Acum 4 ani

face pe el, atita
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 4 ani

Aberatii, vorbe goale, minciuni sfruntate, dispareti ma odata slugilor.l!!! Mergeti la puscarie sa-i dati chiftele cu prastia stapanului vostru, infractorul dragnea!!!
Raspunde

Alex

Acum 4 ani

Revolutia din 1918. Inca o dovada de competenta a membrilor PSD.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

De fapt era vorba de Revolutia de la 1848 da' s-a incurcat in cifre dl Trif.
Raspunde

BON

Acum 4 ani

Till Eulensiegel, pentru 1989 sunt sigur c-o fost lovitură de stat, dar nici pentru 1848 nu bag mâna-n foc c-ar fi fost revoluţie, că n-am fost pe acolo...Mai ştii...?
Raspunde

Toma

Acum 4 ani

Care pensii,nenorocitule?Cele pe care nu le-ati marit!Iti recomand sa citesti fabula "Musca la arat"iar daca nu ai inteles-o,mai citeste-o pana vei intelege.Te asemeni foarte mult cu un personaj din fabula-nu cu boul! PS-Ce legatura ai tu cu Revolutia din anul 1989?
Raspunde

ka

Acum 4 ani

VULPEA CARE NU AJUNGE LA STRUGURI ZICE CA-S ACRIIIIIIIIIIIIII!!!!! HA HA HA !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nik

Acum 4 ani

Greseala majora a PSD la aceste alegeri a fost ca nu a monitorizat mai atent comportamentul bugetarilor care iau peste 1000 de euro salariu lunar si chiar mai mult ,deoarece ei fiind cu buzunarele pline de bani voteaza PNL sau USR!
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Citat dintr-un clasic in viata :"sibienii voteaza psd!" Ha! ha! Ha! , ce gluma buna! Intr-adevar , 20.000 de sibieni au votat psd , din pacate au fost alti 200.000 de sibieni care au votat altceva. Ce sa-i faci , ghinion! Mai incercati data viitoare , poate faceti mai mult de 5%!
Raspunde

yyy

Acum 4 ani

sunteti tineri, pana la 1% mai e de munca, tot inainte tovarasi!
Raspunde

Iacob

Acum 4 ani

Bă Nelu!! Du-te cu sărmăluțele la pușcărie la jegu ala de dragnea ca cârnați are el unu. Da nu te stresa dacă e mic ca mai sunt câteva sute de cârnați acolo dacă chiar vrei sa sugi și tu Boule
Raspunde

Merlin

Acum 4 ani

Cu 11% voturi si alea de la batrani telespectatori Antena 3, apuca-te tu de munca. E nevoie de tineri in domeniul privat, nu de fripturisti la stat degeaba...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus