Duminică,
28.02.2021
Partial Noros
Acum
2°C

Pesediștii sibieni au scos poza lui Dragnea din geamul sediului de partid

Pesediștii sibieni au scos poza lui Dragnea din geamul sediului de partid

Folosite ca mijloc de promovare a mesajelor politice, vitrinele sediului PSD Sibiu din centrul orașului au fost primenite din nou, după încarcerarea lui Liviu Dragnea. Mai precis, a dispărut fotografia acestuia.

Afișele și mesajele din vitrinele organizației județene a PSD au reprezentat elemente importante în strategia de comunicare a social-democraților sibieni, cu atât mai mult cu cât acestea se află vizavi de așa-numita Zonă liberă de corupție, unde protestează zilnic membrii comunității Vă vedem din Sibiu. La vizitele unor lideri apreciați drept importanți de către social-democrați, aceste afișe au fost prezentate și descrise de fiecare dată, după cum s-a întâmplat și la începutul acestui an, cu ocazia venirii la Sibiu a lui Codrin Ștefănescu și Eugen Nicolicea.

În cursul zilei de marți, din seria de afișe a dispărut cel care purta și chipul lui Liviu Dragnea, încarcerat în cursul zilei de luni în urma unei condamnări definitive la trei ani și jumătate de închisoare, pentru fapte de corupție. Respectivul afiș a fost amplasat în luna martie anul acesta și, alături de imaginea lui Dragnea, includea și câteva mesaje în care social-democrații își promovau realizările: “PSD a mărit salariile! PNL-PDDL a tăiat salariile! PSD a mărit pensiile! PL-PDL a tăiat pensiile! PSD a micșorat TVA! PNL-PDL a majorat TVA! PSD a achitat datoriile la FMI! PNL – PDL a înglodat țara în datorii! PNL-DL a închis 63 de spitale!“.

Afișul cu Liviu Dragnea a fost scos din vitrinele sediului PSD Sibiu Afișul cu Liviu Dragnea a fost scos din vitrinele sediului PSD Sibiu

Printre primii care a observat înlăturarea imaginii lui Dragnea a fost poetul și universitarul Radu Vancu, cea mai cunoscută voce a comunității Vă vedem din Sibiu. “Ei bine, de azi e istorie - au scos toate pozele cu dl Dragnea din vitrine. Dl Dragnea a fost tot timpul transcendent în raport cu propriul partid. De azi, a mai urcat o treaptă: ca toți marii zei, s-a ascuns - și a devenit nereprezentabil“, a scris Vancu pe pagina lui de Facebook.

“Nu comentez și niciodată nu voi comenta sentințele judecătorești, mai ales atunci când este vorba despre decizii irevocabile. Nu mă bucur că, astăzi, un om a ajuns în spatele gratiilor și nu m-aș bucura nici dacă s-ar întâmpla acest lucru oricui altcuiva. Aceasta este o atitudine firească ce ține de umanitate“, transmitea Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, într-un comunicat emis după încarcerarea lui Dragnea.

vitrina psd 2_Fotor

În martie, când a fost adăugat afișul cu Dragnea, cele mai multe dintre noile mesaje alese de social-democrații sibieni făceau referire la Klaus Iohannis și familia acestuia. ”Klaus Iohannis, cumpărător de rea credință de case (instanța a decis definitiv și irevocabil). Klaus Iohannis a păcălit o familie nevinovată și i-a luat casa din centrul Sibiului. Klaus Iohannis refuză să restituie banii familiei prejudecate. Familia Iohannis a fost chemată de două ori la audieri și nu s-a prezentat, invocând o delegație în afara țării, respectiv o banală răceală. Procurorul care i-a chemat în instanță a fost imediat înlocuit cu un alt procuror care a uitat să-i mai cheme la audieri”, este unul din aceste mesaje. Aceste afișe au fost păstrate în vitrinele PSD.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sufana

Acum 1 an

Daca o scoteau mai repede si se dadeau cu Soros mai repede, acum aveau 50 la suta la alegeri.
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 1 an

Ahahaaja, si-au dat seama pesedistii ca sunt penali prosti!!! Durere frate!!!
Raspunde

Partidul Bulău

Acum 1 an

Aha... l-au dezlipit pe Dragnea care era lipit peste poza lu' Iliescu, sub care era Ceausescu, lipit si ala peste Ana Pauker si strabunii lor... Oare la care s-au oprit ? Asta e intrebarea....
Raspunde

sibian

Acum 1 an

Din acel sediu trebuiesc scoase mai multe chipuri, mult mai multe ca PSD-ul sa fie PSD. INCOMPETENTI pusi in functii cheie au adus rusinea si repulsia pentru acest partid si asa fara valoare in Sibiu, din pacate.
Raspunde

Vine Politia

Acum 1 an

Clar, ori o muta la penitenciar, o lipesc acolo la noul sediu, ori au luat-o jos ca ..."atrage ghinion". Or fi auzit vreo sirena in departare si-au dat-o repede jos ! Sunt multe variabile acolo :D
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus