Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

PSD are un nou președinte: Paul Stănescu

PSD are un nou președinte: Paul Stănescu

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, că în Biroul Permanent Naţional (BPN) PSD s-a decis ca preşedinte executiv al formaţiunii să fie Paul Stănescu, că BPN se va întruni în fiecare zi de luni, iar CEX în fiecare lună. "Am avut azi Biroul Permanent Naţional, întâlniri cu grupurile PSD. Discuţiile s-au purtat pe rezultatul alegerilor. Am înţeles cu toţii semnificaţia votului şi am dispus să avem o analiză în partid, să vedem care sunt greşelile pe care le-am făcut. Am hotărât ca funcţia de preşedinte executiv să fie ocupată de Paul Stănescu, Biroul Permanent Naţional să se întâlnască în fiecare luni a săptămânii, iar CEx să se întrunească o dată pe lună", a declarat Viorica Dăncilă, citată de Mediafax.

Premierul Viorica Dăncilă a precizat că la şedinţele Comitetului Executiv Naţional PSD vor participa şi miniştri, pentru a avea o bună comunicare între Guvern şi partid.

Fostul vicepremier Paul Stănescu se numără printre semnatarii scrisorii din septembrie 2018 în care aceştia cereau demisia lui Liviu Dragnea de la şefia PSD şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Declaraţia a mai fost semnată de Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu, care apoi, din acest motiv, a fost exclus din PSD.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Wadim Korneliu

Acum 4 ani

Hoit si naftalina. Asta e pesedeul acuma. Laturi de dat la porci
Raspunde

HOP

Acum 4 ani

sper sa dispara acest partid care este toxic ptr. tara asta !
Raspunde

Impostorovici

Acum 4 ani

Au reinstaurat-o pe Fierea la Bucuresti, au scos mahalagioaicele de la umbra si pe ici pe colo, cate un impostor de la naftalina. Mai au inca 1 an jumate de furat si de incercat sa se ascunda in casele din tarile calde... asta e trist.
Raspunde

sibianca

Acum 4 ani

Sa-i duca acasa pe toti valcenii din Sibiu, ca ne-am saturat de ei. Nesimtiti si murdari.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus