Miercuri,
27.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

USR-PLUS către sibieni: “suntem mai puternici și mai încrezători datorită vouă. Îi felicităm pe cei de la PNL“

USR-PLUS către sibieni: “suntem mai puternici și mai încrezători datorită vouă. Îi felicităm pe cei de la PNL“

Și Sibiul a contribuit considerabil la depășirea pragului de două milioane de voturi exprimate pentru Alianța USR PLUS, arată reprezentanții alianței, într-un comunicat prin care se adresează sibienilor.

Reprezentanții de la Sibiu ai alianței condusă de Dan Barna și Dacian Cioloș subliniază schimbarea de comportament electoral la ultimul scrutin, la are au participat peste 55% dintre sibieni, față de alegerile parlamentare de acum mai bine de doi ani, la care au participat puțin peste 37%. “Dragi sibieni, astăzi suntem mai puternici și mai încrezători datorită vouă. De doi ani și jumătate, de când Sibiul a devenit un simbol al civismului, ne-ați demonstrat că sunteți dispuși să duceți bătălia pentru statul de drept și pentru valorile europene până la capăt“, se arată în comunicatul semnat de Adrian Echert (foto dreapta), președintele USR Sibiu.

Acesta remarcă faptul că de la cele 19.000 de voturi primite de USR la finele lui 2016, când partidul era încă proaspăt înființat, Alianța 2020 USR PLUS a ajuns acum la 50.700 de voturi, devenind a doua opțiune politică a sibienilor. “Am obținut un scor de 25,1% la nivelul județului și de 33,62% în municipiul Sibiu, ceea ce este onorant. Rezultate peste media țării s-au obținut și în Șelimbăr (38,37%), Cisnădie (29,73%), Turnu Roșu (27,55%)“, mai arată Echert. Rezultatul obținut de Alianță la nivel național a dus la un scor care îi va asigura un scaun în Parlamentul European și sibianului Nicu Ștefănuță (foto stânga).

Reprezentanții de la Sibiu ai Alianței USR PLUS au și un mesaj către liberali. “Îi felicităm pe colegii noștri de la PNL, câștigătorii acestui scrutin și pe cei care au hotărât că lupta anti justiție trebuie să înceteze“.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Nicu

Acum 1 an

Felicitari si succes in continuare!Pronosticul meu pe judetul Sibiu a fost inainte de alegeri de 20% si ati obtinut peste 25%!Rezultatul din municipiul Sibiu de peste 33% va motiveaza sa luptati inclusiv pentru Primaria Sibiu! De ce spun asta?Sunt comentatorul care de cateva luni spun ca FDGR este in cadere libera,datorita mai multor factori care nu i enumar aici!PNL a obtinut in municipiul Sibiu 41% cu sprijinul FDGR,domnul Poor a cerut votantilor sai sa voteze PNL! Cele doua formatiuni politice singure nu va depasesc la alegerile locale din 2020,depinde de cum va organizati si munciti in echipa!Nu uitati adevaratii sibieni sunt cu voi!
Raspunde

Ileana g

Acum 1 an

Grija mare ce faceți....va vedem
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus