Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

A scăzut numărul înțepăturilor de căpușe, la Sibiu

A scăzut numărul înțepăturilor de căpușe, la Sibiu

Înțepăturile de căpușe sunt mai puține anul acesta, în perioada 18 martie-26 mai, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, anunță reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu.

Potrivit datelor centralizate din cele șase spitale din județul nostru, până în prezent s-au prezentat la spital 311 pacienți cu înțepături de căpușe, mai puțin de jumătate față de numărul înregistrat anul trecut în aceeași perioadă, respectiv 834 persoane. Cei mai mulți pacienți s-au prezentat la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu, unde au fost duși 104 copii cu înțepături de căpușe, fiind urmați de cei de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde s-au înregistrat 98 de persoane, explică reprezentanții DSP Sibiu.

Cel mai mare număr de înțepături a fost înregistrat în a doua jumătate a lunii mai, respectiv 78 de cazuri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Bidighie

Acum 4 ani

Nu e in regula.... nici capusele nu mai sunt ce-au fost !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus