Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

VIDEO Sibiul are un nou viceprimar. “În principiu, voi continua proiectele lui Răzvan, în anul care a mai rămas“

VIDEO Sibiul are un nou viceprimar. “În principiu, voi continua proiectele lui Răzvan, în anul care a mai rămas“

Tiberiu Drăgan este, de joi, noul viceprimar al Sibiului, care va lucra în executivul administrației locale alături de primarul Astrid Fodor și viceprimarul Corina Bokor.

Doar numele consilierului local Tiberiu Drăgan (PNL) a fost propus, în ședința de joi, să preia postul vacant de viceprimar al municipiului Sibiu. Propunerea a fost făcută chiar de Răzvan Pop, liberalul care de joi a demisionat din respectiva funcție. Singur candidat, Tiberiu Drăgan a obținut 16 din cele 22 de voturi ale consilierilor locali prezenți la ședința forului legislativ local: reprezentanții PSD, șase la număr, nu au votat.

“Mă onorează foarte mult această funcție, dar în același timp mă obligă foarte mult. O să fiu un garant al ceea ce ne dorim, al oamenilor, al sibienilor. În principiu, voi continua proiectele lui Răzvan, în anul care a mai rămas“, a vorbit în fața Consiliului local noul viceprimar.

“Proiectele lui Răzan“, de care amintea noul viceprimar, nu acoperă însă arii foarte numeroase, având în vedere că primarul Astrid Fodor nu i-a trecut în subordinea acestuia nicio direcție sau serviciu din cadrul Primăriei (cum de exemplu au Corina Bokor, ori, mai ales, administratorul public al orașului). În subordinea lui Răzvan Pop și, drept urmare, a noului viceprimar Tiberiu Drăgan, sunt acum opt servicii publice: Direcția de asistență socială, Serviciul public Baia populară, Serviciul de administrare a cimitirului municipal, cel de gestionare a câinilor fără stăpân, Managementul salubrizării și protecția mediului, Spitalul clinic de pediatrie și, în fine, Serviciul de administrare a unităților de învățământ preuniversitar de stat.

Până joi, Tiberiu Corneliu Drăgan (51 de ani) a fost șef de serviciu în cadrul Societății de distribuție Electrica Transilvania Sud. De loc din comuna Bruiu (județul Sibiu), Tiberiu Drăgan este de profesie inginer, fiind absolvent al Universității tehnice “Gheorghe Asachi“, din Iași. Este președinte al Clubului Lions Brukenthal Sibiu, fiind și membru a Asociației deținătorilor de terenuri “Dealul Sibiului“. Potrivit declarației de avere depusă în vara anului trecut, Tiberiu Drăgan deține mai bine de zece ha de teren agricol în Bruiu și Țeline, și aproximativ 1.000 de metri pătrați de teren agricol în Sibiu. Are un apartament de 121 de mp în Sibiu și două mașini: un Nissan produs în 2017 și o Dacia din 2004. Nu are depozite bancare, în schimb are un credit de 50.737 de euro, accesat în 2017 și scadent în 2022.

“Îmi place să cred că am făcut o echipă bună“

Răzvan Pop a renunțat la postul de viceprimar, pentru a lucra la Biblioteca județeană Astra. În ședința în care s-a luat act de demisia lui, el a mulțumit tuturor. “Vreau să mulțumesc cetățenilor Sibiului pentru că mi-au acordat încrederea acum trei ani și vreau să cred că nu le-am înșelat așteptările. Vreau să mulțumesc echipei consilierilor locali cu care, din nou, îmi place să cred că am făcut o echipă foarte bună. Vreau să mulțumesc excelentei echipe de la nivelul Primăriei Sibiu și asta o spun începând cu gardianul care mă întâmpina când intram în fiecare dimineață în această clădire și să le mulțumesc că m-au acceptat în echipa lor. M-au învățat atâtea lucruri despre ceea ce înseamnă să administrezi un oraș. Nu în ultimul rând, mulțumesc colegilor din PNL pentru că m-au susținut și sprijinit permanent. Rămân în continuare consilier local, rămân alături și rămân același partener de dialog și de idei și de proiecte“, a spus Răvan Pop.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

raspandache

Acum 4 ani

Nici nu-i greu să continui nimic. Dacă tăcea...
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

nu am inteles de ce si-a dat demisia,domnul zis si FUEGO de la pnl acum cind partidul e in frunte interesant,straniu,..........................................
Raspunde

IOO

Acum 4 ani

Trebuie continuata tocirea scaunului pe care statea. Se va invarti si la stanga si la dreapta ca tocirea sa fie uniforma si continua.
Raspunde

Didi

Acum 4 ani

Asta e cel mai mare basist in viata.
Raspunde

Dream teamul bunicutei

Acum 4 ani

Oare iti va fi greu sa faci Nimic ?
Raspunde

Ion ionescu

Acum 4 ani

A plecat un bufon si a venit un mason. Primul a plecat la Bors, alt bufon, iar masonul e ca vai de el.
Raspunde

Sibian

Acum 4 ani

Sa continue postatul pe Facebook a celui mai penibil viceprimar postdecembrist! Alte realizări nu există la big Fuego!
Raspunde

un alt sibian

Acum 4 ani

Am urmarit ieri live online sedinta consiliului local si am descoperit (deloc cu surprindere) ca fdgr e doar un psd in miniatura pe plan local. Proiectele s-au votat pe banda rulanta, cu unanimitate si fara luari de cuvant, intrebari, sau diferente de opinie. S-a votat in unanimitate in detrimentul tuturor sibienilor scumpirea taxei de salubritate (fara justificare temeinica) cu un procent intre 20 si 95%. Nici o problema pt soldateii locali fideli fdgr.
Raspunde

///

Acum 4 ani

Cred ca nici nu stiu ce au votat si oricum nu-i ntereseaza!
Raspunde

Agniteanul

Acum 4 ani

Oare va mai plăti curent dacă a plecat de la IRES ? e o problemă, nu_?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Rathaus

Acum 4 ani

Vorbind la modul serios, daca tinem cont de prevederile legale, conformatia populatiei sibiene si necesitatea imbunatatirii orasului, cel putin un viceprimar trebuie sa provina din Valcea.
Raspunde

Ciuciu

Acum 4 ani

da, si unu pentru turisti...
Raspunde

Nicu

Acum 4 ani

Nu cunosc ce interese meschine urmaresc cei de la PNL, aripa PDL,dar dupa rezultatul de duminica 26 mai daca Fdgr si PNL candideaza separat si nu in alianta USRPLUS va fi pe primul loc si dupa asta celelalte doua formatiuni politice,!
Raspunde

///

Acum 4 ani

Amin!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus