Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Ploile de duminică după-amiaza: sibienii de pe zeci de străzi au solicitat ajutor

Ploile de duminică după-amiaza: sibienii de pe zeci de străzi au solicitat ajutor

În cele câteva zeci de minute în care asupra Sibiului s-au revărsat cantități însemnate de apă, pompierii sibieni au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei din subsoluri și anexe, răspândite pe 29 de străzi din oraș.

”Detașamentul de Pompieri Sibiu, a intervenit cu un număr de șapte autospeciale, șapte motopompe transportabile și șapte electropompe. În urma intervențiilor desfășurate nu s-au înregistrat victime”, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru situații de urgență Sibiu. Cantitățile însemnate de ploi au depășit capacitatea sistemului de canalizare pluvială în mai multe zone din oraș.

Majoritatea străzilor unde a fost solicitată intervenția sunt în sud-vestul orașului. În lista enumerată de reprezentanții ISU Sibiu intră străzile Gheorghe Asachi, Tilișca, Dimitrie Cantemir, Trandafirului, Săcel, Calea Turnișorului, D.D. Roșca, Litovoi Vodă, Zăvoi, Fântânii, V. Alecsandri, Teodor Mihaly, Măslinului, Calea Poplăcii, Colinei, Aciliu, Ogorului, Ștrandului, Verzăriei, Pădurea Dumbrava, Islazului, Frigoriferului și C. Irimie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

mai cu stil baieti

Acum 3 ani

toate astea pentru ca apa canal a inceput mai multe lucrari de canalizare pluviala, dar nu le-a si terminat. asa ca apa curge in rigole si iese la capatul strazii prin canale. poate ca in cincinalul urmator vom vedea toate astea terminate. asa e tovarasi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus