Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Fanii BC CSU Sibiu nu cedează. Biletele la meciul 5 al finalei LNBM, sold out

Fanii BC CSU Sibiu nu cedează. Biletele la meciul 5 al finalei LNBM, sold out

Cu toate că jucătorii lui BC CSU Sibiu mai au încă de disputat un meci înainte de a putea vedea dacă va fi cazul de un al cincilea meci, suporterii galben-albaștrilor s-au pregătit deja - toate biletele pentru această partidă, momentan ipotetică, au fost deja vândute. CSU Sibiu joacă azi împotriva celor de la CSM CSU Oradea, în deplasare.

BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 19:00, meciul 4 al finalei, în deplasare la Oradea. Scorul la general este 2-1 în favoarea celor de la CSM CSU Oradea, iar baschetbaliștii sibieni speră să reușească să ducă seria în decisiv, la Sibiu.

 

„Avem în față meciul 4, un nou joc de totul sau nimic pentru noi. Am irosit foarte multă energie în ultimul joc,  așa că,  de data aceasta mă aștept ca meciul să fie mai greu pentru noi. Trebuie să fim concentrați și mobilizați pe toată durata partidei și să reușim din nou să avem mintea mai limpede pe finalul jocului. Cred că acolo se va face diferența ce va decide câștigătoarea”, a declarat antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Partida din această seară începe la ora 19:00 și va fi LIVE pe DigiSport. În caz de victorie, meciul 5 ar urma să se dispute în Sala Transilvania, vineri, 7 iunie, la o oră ce urmează a fi stabilită. Biletele pentru partida de vineri s-au epuizat deja.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1426

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus