Vineri,
17.09.2021
Partial Noros
Acum
23°C

Sirenele de alarmare publică din Sibiu nu vor suna mâine

Sirenele de alarmare publică din Sibiu nu vor suna mâine

După mai multe luni de zile în care sirenele au sunat fără excepție în fiecare primă zi de miercuri a lunii, mâine situația se va schimba, anunță ISU Sibiu.

În contextul situațiilor de urgență din țară generate de manifestarea fenomenelor hidro-meteorologice periculoase, în cursul zilei de mâine nu vor fi verificate sirenele de alarmare publică. În această perioadă, utilizarea sirenelor se va realiza doar în situații reale în care este necesară dispunerea de măsuri de autoprotecție pentru populație, anunță slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inpsectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Derularea exercițiului național „Miercurea Alarmelor” va continua din luna iulie, în prima zi de miercuri, de la ora 10.00.

Cele mai des întâlnite situaţii în care este alarmată populaţia prin intermediul sirenelor electrice şi electronice sunt dezastrele naturale și calamitățile, care pun în pericol viaţa persoanelor, mai arată sursa citată.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus