Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

VIDEO Se lucrează intens pe Transfăgărășan. „Curățarea zăpezii este doar primul pas”

VIDEO Se lucrează intens pe Transfăgărășan. „Curățarea zăpezii este doar primul pas”

Muncitorii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov continuă lucrările pe Transfăgărășan, pentru ca drumul de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac să poată fi deschis până la 1 iulie.

Mai multe parapete au fost distruse de avalanșe, pe DN7 C Transfăgărășan, problemă la care se va lucra după ce muncitorii înlătură zăpada de pe drum, arată reprezentanții DRDP Brașov.

„În acest moment se lucrează la eliberarea unui sens până sus, astfel încât utilajele să poată acționa mai ușor. Treaba merge destul de greu pentru că e stratul destul de gros, ajungând și la șase metri pe alocuri. Curățarea zăpezii este însă doar primul pas – trebuie refăcute parapetele rupte de avalanșe, trebuie să mai montam semnalizarea demontată toamna trecută, să vedem dacă va fi nevoie de ceva plombări la asfalt și așa mai departe”, transmite Robert Elekes, DRDP Brașov.

Momentan, cu mașina se poate urca până la Bâlea Cascadă, până unde drumul este în stare bună, fără zăpadă. De la Bâlea Cascadă până la Bâlea Lac se poate urca doar cu telecabina.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

IOO

Acum 4 ani

"Mai multe au fost distruse de avalanșe, pe DN7 C..." Mai multe CE ?
Raspunde

Cristina Bălău

Acum 4 ani

Mulțumesc frumos! Am remediat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus