Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

170 de olimpici și profesori îndrumători, premiați cu 70.000 de lei pentru că au făcut cinste Sibiului

170 de olimpici și profesori îndrumători, premiați cu 70.000 de lei pentru că au făcut cinste Sibiului

Până la 1.600 de lei este valoarea premiilor acordate elevilor olimpici și profesorilor îndrumători ai acestora, pentru rezultatele obținute în anul școlar care tocmai se încheie.

Sub numele de Gala performanței în învățământul preuniversitar din județul Sibiu -2019, Consiliul Județean Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean au premiat 100 de elevi și 70 de profesori îndrumători. Valoarea totală a premiilor oferite este de 70.000 lei, fiecare având o valoare cuprinsă între 300 și 600 lei în cazul celor care au obținut rezultate în concursurile naționale și, respectiv, între 1.400 și 1.600 lei pentru cele internaționale.

CJ - DIPLOME_ redimensionat-7

La eveniment, din partea conducerii Consiliului Județean Sibiu au participat vicepreședinții Christine Manta-Klemens și Marcel Luca, iar din partea conducerii Inspectoratului Școlar Județean au fost prezenți Emilian Marius Novac și Gheorghe Bârză, precum și inspectorul școlar Daniela Muntean, anunță reprezentanții CJ Sibiu. ”Consilierii județeni au hotărât să dea premii la elevii foarte merituoși care au obținut distincții la concursuri naționale și internaționale și la olimpiade. În acest sens am avut ca partener Inspectoratul Școlar. Este o mare bucurie pentru noi să vă putem acorda aceste premii pentru că știm că s-a muncit foarte mult pentru ele, atât de către elevi, cât și de către profesori. Și părinții au o contribuție semnificativă în rezultatele pe care le-ați obținut. Noi ne dorim ca la anul să fiți și mai mulți și vom găzdui gala într-o sală mai mare”, a spus vicepreședinta Christine Manta-Klemens.

Martin Bottesch, profesor de matematică și fostul președinte al CJ Sibiu Martin Bottesch, profesor de matematică și fostul președinte al CJ Sibiu

Printre cei care au oferit premiile elevilor și profesorilor s-a numărat și Martin Botesch, fostul președinte al CJ Sibiu în perioada 2004 – 2012 și actual consilier județean. Totodată, și Martin Bottesch a fost premiat pentru rezultatele bune obținute la Olimpiada Națională de Matematică de către elevii pe care i-a îndrumat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus