Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Constantin Chiriac, președintele FITS, la TSTV. Începe Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

Constantin Chiriac, președintele FITS, la TSTV. Începe Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

Președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, Constantin Chiriac, este invitatul de astăzi al emisiunii Turnul Sfatului TV, cu doar o zi înainte de debutul festivalului.

În cadrul emisiunii nu doar că am vorbit despre cele mai atractive momente ale festivalului, ci am atins și câteva dintre aspectele mai puțin cunoscute publicului larg, precum: Susținerea pe care a arătat-o pentru festival sibianul care a ridicat și conduce Therme București Spa & Wellnes, modul inedit prin care se implică în festival înalți oficiali japonezi, cum promovează Dedeman Sibiul în majoritatea orașelor din România, câți bani se întorc în Sibiu pentru fiecare leu cheltuit în promovarea FITS și, nu în ultimul rând, câte ore pe noapte doarme Constantin Chiriac în timpul festivalului.

De asemenea, Constantin Chiriac a ținut să facă un apel special pentru toți sibienii și toate companiile de IT din Sibiu.

”Invit toate companiile de IT din Sibiu, avem conținut dragii noștri, veniți și propuneți copiilor, tinerilor, intelectualilor, felul în care dumneavoastră gândiți programe de softare, programe de distribuție și așa mai departe... Nu sunt un mare expert în această zonă, dar vă invit să fiți dumneavoastră să fiți cei care să dați tonul copiilor, tuturor celor care vor sta în cozi lungi să ajungă această minune pe care am creat-o. Este vorba despre câteva sute de mii de euro!”, a spus Constantin Chiriac.
Mai multe detalii despre proiectul la care face referire dl. Chiriac, dar și despre toate cele menționate, vedeți mai jos:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus