Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
12°C

Două școli din Sibiu au câștigat proiecte Erasmus+ dintr-un total de peste 500 depuse

Două școli din Sibiu au câștigat proiecte Erasmus+ dintr-un total de peste 500 depuse

Peste 500 de proiete au fost depuse de școlile din România  pentru a obține bani în vederea implmentării unor proiecte europene. Doar două din Sibiu au fost aprobate, dintre care un proiect din mediul rural și altul a fost realizat de directorul Casei Corpului Didactic (CCD) Sibiu, al patrulea adus de acesta în 3 ani.

Școala Gimnazială „Radu Selejan” din Sibiu și Școala Gimnazială Cîrța sunt singurele instituții de învățământ din județul Sibiu care au câștigat câte un proiect în cadrul programului Erasmus+. În total, proiectele celor două școli valorează peste 45.000 de euro.

Pentru Școala Gimnazială „Radu Selejan” din Sibiu proiectul a fost elaborat de Alexandru Dumbravă, directorul CCD Sibiu, care a primit calificativ nesatisfăcător la ultima evaluare a activității manageriale. Este deja al patrulea proeict pe care acesta îl câștigă în ultimii 3 ani cu diferite instituții școlare. De data aceasta, proiectul se numește „Smart teachers play more”, în valoare de 23.105 euro.

La Cârța, directoarea Iuliana Turi a reușit să aducă singurul proiect într-o zonă rurală din județul Sibiu. „Rezultate mai bune pentru fiecare, un viitor mai bun pentru toți” este titlul proiectului pentru care instituția va primi 22.240 euro.

În total, din județul Sibiu au fost depuse 14 proiecte. Unul dintre acestea se află pe lista de rezerve - este vorba de proiectul „De la idei la acțiune” al Colegiului Național „Octavian Goga”, pentru care autorul a solicitat 30.480 de euro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus