Joi,
01.12.2022
Cer Senin
Acum
-0°C

FOTO Primul mall al Sibiului a început să capete culoare

FOTO Primul mall al Sibiului a început să capete culoare

Primul centru comercial de tip mall care va fi deschis în interiorul municipiului Sibiu a ajuns și în etapa de închidere a fațadelor.

Demarate în urmă cu un an, lucrările la investiția de 100 de milioane de euro din zona Podului Gării sunt în grafic, termenul de finalizare a noului centru comercial fiind luna noiembrie a acestui an. De câteva zile, lucrările au ajuns și la fațada noii construcții cu o suprafață totală închiriabilă de peste 42.000 de mp. Cea mai mare parte din fațadă a fost deja amplasată în zona străzii Fabricii. Totodată, lucrările au avansat și la compartimentările interioare.

Potrivit informațiilor obținute de Turnul Sfatului, lucrările la fațadă urmează a fi finalizate cu aproximativ o o lună înainte de deschiderea Festival, noul centru comercial.

mall gara santier constructii (7)

Aproximativ 300 de muncitori lucrează pe șantierul de pe strada Lector, din Sibiu. În cele cinci niveluri ale clădirii vor fi amenajate circa 150 de spații comerciale, un multiplex cinematografic cu nouă săli de proiecție pentru aproximativ 1.400 de cinefili și peste 1.600 de locuri de parcare, dintre care aproximativ 1.200 în subteran și 400 pe terasă și mezanin. ”Dată fiind locația centrală a proiectului, a fost pus un accent ridicat pe dezvoltarea zonei de relaxare, astfel că food court-ul va îngloba 17 unități, o zonă de joacă pentru copii de aproape 500 de metri pătrați, precum și patru restaurante cu terasă exterioară”, arătau reprezentanții NEPI Rockcastle, pentru Turnul Sfatului, în primăvara acestui an.

mall gara santier constructii (6) mall gara santier constructii (5) mall gara santier constructii (4) mall gara santier constructii (3) mall gara santier constructii (2) mall gara santier constructii (1) mall gara santier constructii (9)

Accesul principal, pentru clienți, va fi realizat din bulevardul Corneliu Coposu Accesul principal, pentru clienți, va fi realizat din bulevardul Corneliu Coposu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

BauBau

Acum 3 ani

Deocamdata, rezultatul arata ordinar, ca si Shopping City Selimbar, nici vorba de cladirea frumoasa, retro, din render!
Raspunde

SItu

Acum 3 ani

Fatada e montata pe strada Fabricii ... in randari nu se vede latura aia, ci doar cea dinspre Coposu. Aveti putintica rabdare ... Da-i inainte, stimabile, aveti cuvantul!
Raspunde

Să mai așteptăm, zic

Acum 3 ani

Hmm, deși și eu am o impresie similară, eu zic să nu ne pripim, să mai așteptăm un pic. Partea acoperită acum e cea din spatele clădirii, cred că e normal să arate așa, în ”render” nu se vede cum ar arăta în spate clădirea, poate că așa trebuia să arate. Iar în față n-a luat încă formă, încă e doar scheletul. Nici măcar nu s-au apucat să construiască turnul din colțul clădirii pe unde s-ar urca cu mașina la parcarea supraetajată (adică ăsta https://imgur.com/a/myuYwpR). Deci mai au până se apuce de partea de deasupra. Abia prin august, septembrie cred că se va putea spune cu certitudine dacă ăștia iarăși ne-au băgat sub nas un design care să ne ia ochii, dar în practică rezultatul a fost meh :))
Raspunde

S

Acum 3 ani

Ehe, în cât timp s-ar construi în mod normal și un stadion... Dacă ar fi competenta. Ca bani sunt.
Raspunde

cititor

Acum 3 ani

Dl. reporter, panourile din zona strazii Fabriciii sunt montate de peste o luna, poate 2. Deci, articolul este "in urma" rau de tot ...
Raspunde

Andreea Buică

Acum 3 ani

Doamne, cât de bine e la Sibiu!!!
Raspunde

2cents

Acum 3 ani

Ei, dar sa vedeti ce culoare o sa capete podul garii dupa deschiderea mall-ului. Mai exact culoarea traficului bara la bara
Raspunde

sooti

Acum 3 ani

Ce se construieste langa podul de la Hornbach catre Medias..pe stanga
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus