Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Șovăială:  “E esențial ca pesediștii  să piardă toate alegerile, că să nu se mai agațe că disperații de putere!”

Șovăială:  “E esențial ca pesediștii  să piardă toate alegerile, că să nu se mai agațe că disperații de putere!”

Deputatul de Sibiu, Constantin Șovăiala, secretar general al PNL Sibiu, spune că  PSD se va agăță de orice  pentru păstrarea  puterii. “Să nu ne iluzionăm, pesediștii nu vor lasă puterea din mână câtă vreme vor putea. Nu o să conteze decât în ultimul ceas că oamenii sunt împotriva lor, iar ultimul ceas o să fie acela în care vor pierde toate alegerile. Scrutinul european a fost un început, dar dacă nu continuăm nu se vor opri. S-a văzut asta în Parlament acolo unde disperarea că ar pierde ciolanul i-a unit și  moțiunea opoziției unite a eșuat”, crede  Șovăială.

Deputatul sibian afirmă că social-democrații vor încerca să-și cosmetizeze imaginea în încercarea de a-i face pe oameni să uite și recunoaște că avea așteptări la votul moțiunii de acum câteva zile: “Recunosc că am avut așteptări de la unii dintre colegii mei parlamentari, mai cu seamă de la cei de Sibiu. Credeam că vor găsi puterea de a-i respectă pe oameni, votul lor, și că vor  trimite acasă un guvern total ineficient. Am greșit așteptându-mă la o schimbare din partea unor oameni care l-au susținut pe Liviu Dragnea până la arestare, a unora care nu s-au dezis de un condamnat  nici măcar cu un minut înainte de venirea dubei și care au compromis astfel întreg Parlamentul României. Am așteptat degeaba că cei care au susținut în fruntea Camerei Deputaților un om precum Liviu Dragnea și în fruntea Guvernului țării un personaj precum Viorică Dăncilă să-și facă susținând moțiunea un fel de autocritica…”, susține Șovăiala. PSD va încerca să-și cosmetizeze imaginea cu speranța că românii vor uita și de haosul din economie, de inițiativele din Justitiție și de 10 august. ”Probabil că nu o să mai vedem vechile fețe promovând PSD, vor găsi altele,  probabil și temele au să fie mai bine alese, dar e bine că noi toți să nu uităm că dincolo de toate acestea  sunt aceeași oameni! Sunt cei care l-au susținut pe Liviu Dragnea, cei care l-au susținut pe Tudorel Toader! La putere sunt tot ei!”, afirmă Șovăiala care adaugă că singură soluție este că PSD să piardă toate alegerile următoare. “Deconectarea completă a acestor oameni de la putere se face prin vot și fiindcă sunt insensibili la semnale , se face prin vot repetat. Este esențial că PSD să piardă toate alegerile. Numai așa nu vor mai avea cum  se agațe că disperații de putere !”, spune în încheiere Șovăială.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

motanul garfield

Acum 4 ani

Dle deputat ati vazut vreun politician care sa vrea sa renunte la puetre? E un nonsens, a intrat in politica pt. a avea puterea. Dvs. nu tot asta urmariti? Apoi, de ce o numiti pe dna Dancila "personaj"? Toti politicieni de azi sunt adevarate 'personaje"! Si nu mai fiti asa de vehement, nu se stie cand liberalii vor face iar alianta cu pesedeul ca sa nu piarda ciolanasul... Sa auzim de bine!
Raspunde

Pepe

Acum 4 ani

Brava mai socaiala, pentru asta trebuie ca voi ceilanti sa nu-i mai copiati si sa fiti mult mai buni ca ei. Din pacate toti au doar viziunea ciolanului. Face-ti opozitie constructiva si atrageti oamenii spre voi, acum lumea voteaza doar contra pesedeilor nu voteaza cu voi pentru ca nu prea au optiuni.
Raspunde

Nicu

Acum 4 ani

O gandire de UTC- ist sef are domnul deputat PNL!Ati uitat ce rau a facut PDL -ul din care proveniti,austeritate pe linie!Inainte de a ataca pe altii ar trebui sa faceti analiza prostiilor facute de PDL!
Raspunde

nicusor

Acum 4 ani

Băi Șovi, las-o mă mai ușor! uită-te în oglindă mai des!!!!!!!! ți-e jenă ce vezi? dacă nu atunci ar fi bine să-ți fie! pe bune.......
Raspunde

mama leone

Acum 4 ani

Nu mor caii cand vor caini, nici PSD nu pierde "toate" alegerile cand vor liberalii!
Raspunde

2cents

Acum 4 ani

Esential este ca toti voi astia care va perindati periodic pe la butoane sa puneti mana sa faceti ceva concret pentru tara si sa lasati deoparte talibanismele politice.
Raspunde

Doru

Acum 4 ani

Da, e esential ca ei sa piarda si voi sa castigati, ca sa iesiti din foame. Fripturisti ordinari.
Raspunde

Dumi

Acum 4 ani

Da, este esential, ca voi toti, cei care din 90 va-ti vopsit in toate culorile politice, ati mancat orice rahat, ati mintit fara nicio jena sau rusine cu scopul clar de a fi la putere, pentru a putea impartii ciolanul in grupul vostru, sa iesiti pe usa fara intoarcere a poiticii!!! Gratie voua Romania este pe locul 2 in lume la migratie (dupa Siria!!! o tara devastata de razboi). Este unul din multele motive pentru care ar trebuii sa va vaporizati!!!
Raspunde

tanti marioara

Acum 4 ani

Gandire liberala! Bietii Bratieni, daca ar stii cine a mostenit partidul..
Raspunde

.....

Acum 4 ani

vaiii..... dar s-a și gandit cine sa vorbeasca...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus