Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cal căzut într-o fântână, la Orlat. Pompierii au reușit să-l scoată în viață

Cal căzut într-o fântână, la Orlat. Pompierii au reușit să-l scoată în viață

Pompierii sibieni au fost solicitați în această după-amiază să intervină în Orlat, pentru a salva un cal care căzuse într-o fântână adâncă de trei metri. Din fericire, salvatorii au reușit să îl ajute. 

Astăzi în jurul orei 15:15, pompierii sibieni au fost sesizați referitor la existența unui cal căzut într-o fântână adâncă de aprox 3 m, în localitatea Orlat. În cel mai scurt timp, un echipaj de pompieri din cadrul ISU Sibiu - punct de lucru Săliște au intervenit cu mijloacele din dotare pentru salvarea animalului, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Intervenția a fost dificilă din cauza circumferinței fântânii, dar salvatorii sibieni au scos în siguranță animalul. Calul a fost văzut și de un veterinar și se află în stare bună, transmite sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 805

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus