Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
20°C

Uită de noul iPhone X. De ce merită să cumperi un iPhone 8+

Uită de noul iPhone X. De ce merită să cumperi un iPhone 8+

Acum un an și jumătate a fost pentru prima dată când Apple nu a lansat un singur iPhone în două mărimi diferite, ci a lansat două telefoane diferite: iPhone 8 și fratele mai mare iPhone 8+, dar și iPhone X.

iPhone 8 și iPhone 8+ continuă tradiția iPhone 6 și 7 și a modelelor Plus, prin includerea unor caracteristici populare și clasice pentru iPhone, cum ar fi ecranul Retina și butonul Home. Cel de-al doilea model lansat de Apple a fost spectaculosul iPhone X, prin care multe lucruri s-au schimbat.

iPhone 8+ și iPhone X sunt oarecum similare, dar au și unele diferențe pronunțate. Deci, pe care ar trebui să cumperi? Am creat o listă de lucruri pentru a-ți face alegerea mai ușoară.

Mărime

iPhone 8+ este mai mare decât iPhone X. Cu toate acestea, când este măsurat pe diagonală, iPhone X are un afișaj mai mare. iPhone 8+ are un ecran de 5,5 inci, iar în mod tradițional iPhone este înconjurat de rame (marginile dintre ecran și cadrul telefonului) care conțin în partea superioară camera frontală și butonul Home din partea de jos. În schimb, iPhone X are un display de 5,8 inci, de la margine la margine. Nu există rame și, mai mult, nu are buton Home. Singurul lucru de pe ecran care distrage atenția este „bretonul” din partea superioară care ascunde sistemul de camere TrueDepth.

Display - Super Retina sau Retina?

Cea mai mare diferență dintre iPhone 8+ și iPhone X este afișajul. iPhone 8+ are un ecran LCD Retina, pe care ați putea să-l cunoști deja de la modelele iPhone anterioare. Ecranul Retina este un termen dezvoltat de Apple pentru a se referi la un afișaj care are o rezoluție și o densitate de pixeli atât de înalte încât o persoană nu poate discerne pixelii individuali la o distanță obișnuită de vizualizare. iPhone X folosește o nouă tehnologie de afișare, cu afișajul OLED uimitor. OLED oferă contrast mult mai bun decât orice alt ecran și suportă și video HDR. Densitatea pixelilor de pe ecranul OLED este atât de ridicată încât numirea lui Retina nu este suficientă - Apple se referă la noul ecran ca „Super Retina”. Când compari afișajele iPhone 8+ și iPhone X, iPhone X este un câștigător clar. Culorile sunt bogate, textul arată sharp și negrul este atât de negru încât este cu adevărat fascinant. Acest lucru nu înseamnă în nici un caz că iPhone 8+ are un afișaj slab. Ecranele LCD iPhone au fost clasate ca fiind cele mai bune afișaje LCD de pe piață în numeroase teste și comparații.

Performanţă

Diferențele din interiorul dispozitivelor iPhone nu sunt la fel de remarcabile. Ambele au același procesor Apple A11 pe 64 biți Bionic. Printre altele, procesorul puternic le permite telefoanelor să ruleze fără probleme aplicațiile tehnologiei AR. Baterie În cazul în care durata de viață a bateriei este prioritatea numărul unu, bateria iPhone 8+ este puțin mai mare și astfel îți va oferi un pic mai mult timp pentru a viziona videoclipuri și a naviga pe internet. Ambele telefoane pot fi încărcate fără fir, ceea ce reprezintă un bonus semnificativ. Ambele dispozitive suportă și încărcarea rapidă.

Cameră

iPhone 8+ are o cameră foto mai avansată decât iPhone 8, dar iPhone X are aceeași cameră dublă ca și iPhone 8+. Caracteristicile camerei și cele video sunt foarte asemănătoare. O diferență minoră este aceea că iPhone X folosește o stabilizare dublă optică a imaginii, ceea ce înseamnă că funcționează pentru ambele lentilele, în timp ce iPhone 8+ are stabilitate optică a imaginii. Așadar, alege un iPhone 8+, dacă: - telefonul tău actual este un iPhone 6 sau mai vechi. Multe dintre caracteristicile iPhone 8+ vor fi complet noi pentru tine - vrei să plătești mai puțin - ești unteți un mare fan al Touch ID și Face ID nu te interesează - vrei o experiență familiară pentru utilizator, dar într-un dispozitiv mai rapid și un design familiar al Apple - îți plac dimensiunile mari ale modelelor Plus.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus