Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

BC CSU Sibiu va juca în FIBA Europe Cup

BC CSU Sibiu va juca în FIBA Europe Cup

Performanțele BC CSU Sibiu din sezonul 2018/2019 au oferit sportivilor lui Dan Fleșeriu șansa de a reveni în competițiile europene și urmează să afle, în perioada următoare, dacă vor debuta în FIBA Europe Cup direct în sezonul regulat.

Tragerea la sorți pentru Fiba Europe Cup va fi organizată în 24 iulie la Munchen. Alături de BC CSU Sibiu, doar U BT Cluj Napoca va mai evolua, dintre echipele de la noi din țară, în această competiție, în sezonul 2019/2020.

„Încercăm, pentru sezonul următor, să construim o echipă mai competitivă, mai valoroasă, pentru că ne dorim un parcurs cât mai bun, atât în Liga Națională, cât și în competițiile europene. O echipă mai valoroasă însă implică un buget mult mai mare și vom folosi această pauză competițională pentru a atrage lângă echipă parteneri din mediul privat dornici să sprijine performanțele echipei Sibiului”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

BC CSU Sibiu a lipsit sezonul trecut din competițiile europene, însă a jucat, 2017, tot în FIBA Europe Cup. Atunci, echipa a jucat un tur preliminar, dar a pierdut dubla cu BK Padubice.

 

Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus