Miercuri,
07.12.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

Lucrările de vară ale Societății Drumuri și Poduri Sibiu continuă

Lucrările de vară ale Societății Drumuri și Poduri Sibiu continuă

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu a continuat, în ultima perioadă, lucrările specifice aferente programului de vară 2019 și anume așternere covoare asfaltice, plombări cu sort și emulsie, curățare drumuri, desfundări de șanțuri și podețe, montare parapeți și refacere marcaje rutiere.

Astfel, au fost programate lucrări pe: DJ106C Sibiu-Cisnădie (covor asfaltic cu așternere mecanică și preluări denivelări cu asfalt, apoi premarcaj rutier pe covorul nou), DJ143B Rusciori – așternere material pietros pentru împănare, DJ106A Păltiniș – buldoexcavator pentru degajarea drumului de pietre căzute și curățarea pământului adus de viituri, respectiv cosire mecanică pe DJ106E Sibiel-Săcel și DJ107B Alămor-Loamneș. Cosirea mecanică a vegetației a fost executată și pe DJ143A Laslea-Nou Săsesc. În zona Agnita, s-a lucrat la tratament bituminos simplu pe DJ104E Șomartin-baraj, dar și plombări cu sort și emulsie pe DJ104D Retiș. Același tip de plombări a fost planificat în zona Dumbrăveni, pe DJ142E Dumbrăveni (sere).

„Activitatea de întreținere și reparații a drumurilor județene este finanțată de către Consiliul Județean Sibiu și face parte, alături de programul de investiții care vizează modernizarea și reabilitarea acestei infrastructuri, din Strategia Consiliului Județean Sibiu de dezvoltare a infrastructurii rutiere”, a declarat Ovidiu Spătari, directorul general al societății Drumuri și Poduri SA Sibiu.

În aceste zile, starea drumurilor județene permite desfășurarea traficului rutier în condiții normale în toate zonele județului Sibiu.

Reprezentanții operatorului de drumuri al Consiliului Județean le reamintesc șoferilor că pot obține informații de trafic la telefon 0269-210884, pe website-ul www.drumuripodurisibiu.ro sau pe pagina de Facebook a societății.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus