Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-2°C

Sărbătoare la TNRS, actrița Diana Taloș împlinește 61 de ani

Sărbătoare la TNRS, actrița Diana Taloș împlinește 61 de ani

Diana Taloș împlinește astăzi, 1 iulie 2019, vârsta de 61 de ani este actriță a Teatrului Național “Radu Stanca”. Este recunoscută pentru rolul din „Sunt o babă comunistă” care se va juca în data de 14 iulie 2019.

Diana Taloș își serbează ziua de naștere astăzi, împlinește vârsta de 61 de ani, ea are două premii pentru interpretare. În anul 1991 a primul pentru de interpretare al Festivalului Lucian Blaga iar în 1985 premiu din partea Galei Tânărului Actor din Costinești. Actrița poate fi urmărită în datele de 14 iulie și 22 septembrie la spectacolul „Sunt o babă comunistă”, regia Mariana Mihu-Plier și în “Electra” în data de 4 iulie. În 24 și 25 septembrie în “Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, „Moroi”, regia Alexandru Dabija sau „Povestea prințesei deocheate”, regia Silviu Purcărete – spectacol care va fi prezentat într-un amplu turneu în Japonia anul viitor.

Dana Taloș - foto credit TNRS, Adi Bulboacă

Mai multe informații despre actriță se pot găsi aici.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

regizorul secund

Acum 3 ani

Cred da se numeste DANA TALOS!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus