Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
0°C

Astrid Fodor, după ce prefectul Adela Muntean a suspendat-o din funcție: Era previzibil ca un prefect PSD să acționeze în acest mod!

Astrid Fodor, după ce prefectul Adela Muntean a suspendat-o din funcție: Era previzibil ca un prefect PSD să acționeze în acest mod!

Actualizare:

Primarul suspendat al Sibiului, Astrid Fodor, a declarat pentru Turnul Sfatului că viceprimarul Corina Bokor va prelua atribuțiile până la lămurirea juridică a situației.

”Sigur că m-am așteptat la așa ceva, era previzibil ca un prefect PSD să acționeze în acest mod. Mă miră că a durat atât. Evident că voi ataca decizia în instanță și voi cere suspendarea ordinului prefectului până la pronunțarea pe fond. Încetarea mandatului intră în vigoare de la data primirii ordinului, probabil de mâine (4 iulie n. r.). Tot mâine probabil că voi depune și eu la Tribunal, în contencios administrativ, documentele”, a explicat Astrid Fodor.
În cazul în care situația se prelungește mai mult de câteva zile, primar interimar al Sibiului ar putea deveni actualul viceprimar, Corina Bokor.

”Din punctul meu de vedere, categoric doamna Bokor este cea care ar trebui să devină primar interimar. Acum, Consiliul Local este cel care decide, dar eu cred că aceasta este decizia cea mai înțeleaptă și mai la îndemână”, a mai spus Astrid Fodor.

Important de menționat că Instituția Prefectului a considerat de cuviință să comunice public suspendarea din funcție a primarului Sibiului la Antena 3, prin vocea prefectului, fără a transmite un comunicat de presă oficial și fără a informa public în vreun alt mod.

Știre inițială:

Prefectul județului Sibiu a anunțat la o televiziune națională, miercuri la prânz, suspendarea din funcție a primarului municipiului Sibiu, Astrid Fodor.

Prefectul Adela Muntean a anunțat miercuri că a semnat documentul prin care se ia act de starea de incompatibilitate a primarului municipiului Sibiu, Astrid Fodor, act care reprezintă concret și încetarea mandatului edilului.

"Mi-a fost comunicat de catre inspecția de integritate din cadrul ANI raportul de evaluare a situației de incompabilitate a doamnei primar Astrid Fodor, rămas definitiv, motiv pentru care următorul pas din punct de vedere legal a fost de a emite ordinul prin care am constatat incetarea de drept a mandatului primarului municipiului Sibiu. Chiar astăzi am semnat acest ordin. Este un act administrativ cu caracter declarativ cu care am luat act de o situație juridică preexistentă, fiind decizia definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție . Acest ordin poate fi contestat", a declarat prefectul pentru Antena 3.
De partea cealaltă, primarul Astrid Fodor a declarat că va contesta acest ordin.
"Ce să fac? Voi contesta ordinul emis de doamna prefect. În prima fază voi cere suspendarea lui și voi aștepta primul termen. Motivele le voi explica în contestație. Mă voi consulta cu avocatul și apoi vor fi publice", a spus Fodor, tot la Antena 3.
Reamintim că la jumătatea lunii mai trei judecători ai instanței supreme au decis să anuleze hotărârea dată în 2016 de Curtea de Apel Alba Iulia. Prin acea judecată, cei de la Alba Iulia au decis să anuleze la rândul lor un raport emis de Agenția Națională de Integritate în 2015, raport prin care se constata starea de incompatibilitate a viceprimarului Astrid Fodor pentru perioada 2012 – 2014 (când în calitate de consilier local a făcut parte din consiliul de administrație al Colegiului național ”Samuel von Brukenthal” și cel al Grădiniței nr. 37, deși era și viceprimar, iar o lege semnala o incompatibilitate în această ultimă funcție și calitatea de membru de CA).

La momentul respectiv primarul Astrid Fodor a explicat în detaliu situația și de ce s-a ajuns aici, din cauza prevederilor a trei legi care se bat cap în cap: una care îi cere să fie și viceprimar, fără să renunțe la calitatea de consilier local, una care o obligă – în calitate de consilier local – să fie membru neremunerat al consiliilor de administrație ale unităților de învățământ din oraș și, cea de-a treia, care îi interzice în calitate de viceprimar să facă parte din consiliile de administrație.

”Conform prevederilor inițiale ale Legii 215/2001 funcția de viceprimar era incompatibilă cu funcția de consilier local. În anul 2006, Legea 215/2001 este modificata prin Legea 268, iar drept urmare consilierii locali care sunt aleși viceprimari rămân, în continuare, și membrii ai Consiliului Local. Legea educației naționale 1/2011 obligă consilierii locali să facă parte din consiliile de administrație ale unităților de învățământ. În calitate de consilier local, calitate pe care am avut-o pe toată durata mandatului de viceprimar, am îndeplinit obligațiile legale, asigurând reprezentarea Consiliului Local în Consiliul de administrație al unei instituții de învățământ. Numirea în consiliile de administrație a unităților de învățământ din Sibiu a tuturor consilierilor locali, deci inclusiv a mea, s-a făcut prin Hotărâri succesive ale Consiliului Local. Precizez că participarea consilierului local la ședințele Consiliului de Administrație din unitățile de învățământ este neretribuită”, explicația detaliată cu nume și numere de legi de către Astrid Fodor.
”Ulterior întocmirii Raportului de Evaluare ANI, legiuitorul a conștientizat existența unor necorelări în legislația internă, sens în care a adoptat Legea 128/2017 care prevede în mod expres faptul că participarea primarului sau a viceprimarului, în calitate de membru, la ședințele consiliilor de administrație a unităților școlare nu mai este considerată ca fiind o situație care să genereze o stare de incompatibilitate. În prezent, Legea 161/2003 a fost modificată, prin Legea nr.59/2019 conform căreia, în cuprinsul Legii 161/2003 se introduce un nou articol (91alin 1 indice 1) cu următorul conținut: “Starea de incompatibilitate durează până la data încetării de drept a mandatului în care alesul local a exercitat o funcție sau o calitate incompatibilă cu aceasta sau până la data la care a încetat funcția sau calitatea care a determinat starea de incompatibilitate”, este explicația lui Astrid Fodor, detaliată legislativ.

Într-o speță similară s-a aflat și fostul viceprimar al Sibiului, Virgil Popa, declarat incompatibil de către ANI în aceeași perioadă cu Astrid Fodor. În cazul lui Virgil Popa, Înalta Curte a admis recursul celor de la ANI la începutul lunii martie a acestui an. Drept urmare, Virgil Popa a fost nevoit să demisioneze din funcția de consilier local și să renunțe și la candidatura la europarlamentare, unde avea șansa unui loc eligibil. Însă de la procesul lui Virgil Popa și până acum a mai fost promovată o lege: Legea 59 din 8 aprilie 2019, care modifică legislația în cazul incompatibilităților. Iar cum cazul lui Astrid Fodor este primul din țară judecat după apariția respectivei legi, nu este încă foarte clar ceea ce va putea urma.

Jurist: Astrid Fodor nu va avea probleme

La momentul anunțului ICCJ Turnul Sfatului a consultat și un jurist neimplicat politic, care aduce în discuție Codul Civil și prevederile acestuia în cazul neretroactivității legislației. “La articolul 6, aliniat 6 din Codul Civil se arată că dispozițiile legii noi sunt de asemenea aplicabile și efectelor viitoare situațiilor juridice născute anterior intrării vigoare a acesteia. Adică, exact referitor la această speță, cea a primarului Sibiului, avem o lege nouă – Legea 59/2019 -, care se aplică și pentru efectele viitoare ale unor situații juridice născute înainte de apariția ei, adică situația de incompatibilitatea din vremea în care era viceprimar. Codul civil mai face referire la situațiile derivate din starea și capacitatea persoanelor. Or, incompatibilitatea este tocmai o astfel de situație. Prin urmare, prin prisma prevederilor Codului Civil, în opinia mea, în această situație în care se află și primarul Sibiului, Legea 59 se aplică și retroactiv“, este explicația juridică oferită ziarului Turnul Sfatului.

Într-un limbaj deloc juridic, acest lucru se traduce prin faptul că mandatul de primar al lui Astrid Fodor și eventualele sale viitoare candidaturi nu vor fi cu nimic influențate de hotărârea dată de Înalta Curte de Casație și Justiție a României, în opinia juristului consultat de Turnul Sfatului.

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2019/05/17/sentinta-cu-cantec-inalta-curte-declarat-o-incompatibila-pe-astrid-fodor-primarul-sibiului-eu-sunt-linistita/

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

57 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Elion Podescu

Acum 2 ani

In sfarsit dreptate! La puscarie!
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 2 ani

Daca ar fi avut aceasta putere, oricare dintre cetatenii cu discernamant ai Sibiului ar fi semnat demult actul de suspendare a acestei… distinse primarite...
Raspunde

Fodoras

Acum 2 ani

Ooooo. Poate o ia ficiorasul ca membru CA la Apa Canal ? Vanatorul mamei !
Raspunde

Un sibian

Acum 2 ani

Exact asa a patit si Cindrea, atunci legea era buna. Acum nu-i buna ?
Raspunde

yyy

Acum 2 ani

mai documenteaza-te cu ce a patit(si facut) Cindrea
Raspunde

edy

Acum 2 ani

Intai pleaca din primarie conform deciziei definitive ANI. Deleaga competentele viceprimarului.nui viceprimar. Apoi face ce vrea capusorul ei. Daca I se aproba contestatia se judeca si cand e definitive si irevocabila si castiga vine pe post.daca nu pa.DESTUL. Sau jucat dea legea si ea si johanns destul. NIMENI NU TREBUIE SA FIE MAI PRESUS DE LEGE. DACA REFUZA SA PLECE SUNT CATUSE PENTRU ABUZ SI REFUZ DE A PUNE IN APLICARE O HOTARARE DEFINITIVA SI IREVOCABILA.
Raspunde

Nicu

Acum 2 ani

Era de asteptat acest ordin deoarece si Fodor a fost in aceeasi situatie ca si Virgil Popa!Ea trebuia sa si dea demisia cum a procedat Virgil Popa,dar a gresit,viitorii candidati la Primaria Sibiu au un motiv in plus de a ataca Fdgr prin opunerea lui Fodor!Imi mentin parerea ,de altfel ca si in comentariile anterioare,ca Fdgr este in CADERE LIBERA!Aviz partidelor politice din Sibiu sa treaca la munca politica de acum inaninte pentru a schimba fata Sibiului ,cu o administratie publica noua si competenta!
Raspunde

Gigi

Acum 2 ani

E aberant sa fii incompatibil fiindca, in calitate de viceprimar, ești membru în consiliul de administrație al unui liceu si a unei grădinițe. Pe de alta parte - nici o pagubă
Raspunde

IOO

Acum 2 ani

In sfarsit! Problema e ca viceprimarul e si el vai de el... Alegeri anticipate cat mai curand!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dreptate pana la capat

Acum 2 ani

La puscarie!
Raspunde

In Preajma

Acum 2 ani

Nu cred că vreun locuitor al orașului o consideră pe doamna Fodor Astrid compatibilă cu funcția de primar. De altfel nici nu cred că a fost vreodată însă am votat-o crezând că va continua proiectele lui Johannis, în schimb dânsa ne-a întors în umă cu vreo 20 de ani. Așa ca indiferent de mijloacele în care va fi înlăturată nimeni n-are de pierdut (exceptând mafia locală).
Raspunde

Important e cine vine după ea

Acum 2 ani

”însă am votat-o crezând că va continua proiectele lui Johannis, în schimb dânsa ne-a întors în umă cu vreo 20 de ani.” 1. care au fost proiectele lui Iohannis ce trebuiau continuate 2. exagerați grosolan că ne-a întors înapoi. În ceea ce privește aspetul orașului, cu reabilitatul centrului vechi, primărița asta, așa de lipsită de viziune cum a fost, s-au reabilitat mai multe clădiri în ultimii 2 ani decât în toți anii de primar ai lui Iohannis. Orice chior poate vedea asta. Iohannis a reabilitat doar în centrul vechi, pe pietonala Bălcescu, dacă ieșeai pe o stradă lăturalnică, dădeai peste clădiri în paragină. Orașul de jos, cu str Faurului și Ocnei, pentru cine știe, casele reabilitate sunt acum majoritare ca număr. Până și profilul zonei începe să se schimbe un pic: dispare câte un SH, apare acum o cofetărie/patiserie franțuzească într-o clădire nou reabilitată. Dar bineînțeles și centrul vechi, foarte multe fațade au primit o renovare chiar anul acesta. Apoi și Calea Dumbrăvii... Pe Milea apar noi afaceri (constructia e aproape gata), la fel și pe Dumbrăvii, iar în locul fostei Trei Stejari a venit o firmă IT. Cel mai des ne place să spunem că ”n-are viziune”, că e bătrână madam și trebuie să fie scoasă la pensie, însă am fost surprins să văd ieri, alaltăieri aici, interviul acela cu organizatorul concursului de ciclism sau așa ceva, care spunea că Sibiul NU ARE infrastructură pentru amenajarea unui spațiu corespunzător de piste de biciclete. Și, dacă stai să te gândești, centrul orașului e plin de străzi cu sens unic, mașinile fiind parcate printre benzi (găselnița lui Iohannis când nu știa cum să facă față traficului, pt cine mai ține minte). De fapt, nici restul străzilor din oraș nu fac excepție (doar bulevardele nu au mașini parcate pe margine). Iar asta o spunea un biciclist practic. Evident că nici punerea în practică a benzilor dedicate autobuzelor n-ar fi pretabilă TOT DIN CAUZA ASTA!! Deci, în concluzie, se pare că uneori criticăm și fără să cunoaștem problemele de la firul ierbii. Cred că avem așteptări foarte mari (ceea ce e normal), și respingem pe loc ideea că s-ar putea ca nu totul să fie atât de simplu pe cât pare: te faci primar și începi să dai ordine, faceți asta, faceți aia, și gata, se rezolvă. Nu-i chiar așa. PS Lui Fodor îi reproșez totuși lipsa inițiativei în chestiunea trenului interurban și cât de tardivă a fost cu Firma de Construcții Sibiu SA, când au trebuit să ”renoveze” stadionul, și cu care, nu știu de ce, continuă să lucreze, când ar fi putut să aleagă pe alții. Ne-a întors Fodor cu 20 de ani?! N-aș sta în Sibiul lui Iohannis de acum 10 ani nici să mă împuști.
Raspunde

motanul garfield

Acum 2 ani

Nu stiu ce tip de incompatibilitati sau compatibilitati are sau nu are, nu-mi bat capul, insa ca simplu platitor de impozite consider ca dna e incompatibila cu functia de primar .
Raspunde

Eka

Acum 2 ani

Este penibil ca a asteptat sa fie demisa. Cum ramane cu respectarea deciziilor justitiei d-na Fodor ? Care e diferenta intre dvs si Dragnea sau Mazare ? Deciziile justitiei trebuie respectate nu ignorate sau evitate ? Discursul dvs. e european dar comportamentul e de Teleorman. FDGR-ul poate uita de votul meu.
Raspunde

realistul

Acum 2 ani

Tine de putere cu toate fortele ei de bunicuta. Ca si predecesorul ei, de altfel...
Raspunde

Canaris

Acum 2 ani

Fata mea ,diferenta intre Fodor(membru Ca nerenumerat la gradinita) si Mazare(a facut afaceri de sute de milioane de euro si a condamnat la saracie un oras intreg) e incomensurabila.......La fel diferenta intre profesorul Bottesch(CJ Sibiu) si Dragnea (CJ Teleorman -Teldrum) Iesi in oras si intraba oamenii...FDGR a fost un atu pentru Sibiu..Pacat ca sunt tot mai putini...
Raspunde

jonyjon

Acum 2 ani

Juristul vostru a auzit de "autoritatea de lucru judecat"? O sentinta ramasa definitiva (in alt domeniu decat cel penal) nu poate fi anulata de legi ulterioare.
Raspunde

Un Jurist

Acum 2 ani

Nu știu dacă l-ați citat exact pe distinsul coleg jurist însă pentru claritate, legea fundamentală a României este CONSTITUȚIA, iar aceasta prevede în art. 15 al. (2) următoarele: " Legea dispune numai pentru viitor, cu excepţia legii penale sau contravenţionale mai favorabile."
Raspunde

Muc the little

Acum 2 ani

Corect! " mitior lex " e un principiu total necunoscut chiar si multor juristi. Mare parte din ei fiind hipsteri sau hastagisti ( asta numesc eu incompatiblitate )
Raspunde

Gabriel

Acum 2 ani

Ce treaba are Prefectul ??? A luat act de Decizia Instantei !! Ce n ai inteles dna Primar !?
Raspunde

gicu

Acum 2 ani

ajung de votez psd-ul daca ne-a scapat de napasta
Raspunde

Repiblica Teleormăneană România

Acum 2 ani

Trol, trol dar exagerezi!
Raspunde

Iuli

Acum 2 ani

Esti incompatibila fodor, ce n-ai priceput? Ce treaba are sula cu prefectura
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Uniunea tricicletele cochetele

Acum 2 ani

Doamne feri sa vina vreun hipster de la usereu primar! Ar fi in stare sa interzica masinile, sa ne oblige sa devenim atei, sa lucram pentru straini, sa ne vindem tara, sa devenim vegani si sa ne casatorim barbat cu barbat si femeie cu femeie! Ptiu!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cris

Acum 2 ani

Nu credeam ca mai exista atâtea minți primitive in 2019 dar se pare ca m- am înșelat, cât de frustrati pot fi unii ...probabil pentru ca sunt nedezvoltati fizic sau psihic , probabil ca sunt urâți , probabil ca sunt săraci si invidioși sau pur si simplu sunt niște ratați care fac umbra degeaba pământului...
Raspunde

Eka

Acum 2 ani

Cu cat esti platit UTC-istule ca sa raspandesti minciunile acestea ? Ar fi interesant de vazut si de cine. Daca totusi o faci din convingere atunci esti o rusine pentru specia umana. UTC cum te-ai simti daca familia ta, cei la care tii, ar “beneficia” de acuzatiile complet false pe care tu le aduci USR-ului ?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alzara 1918

Acum 2 ani

Aceasta “ incompatibilitate “ este o prostie ; exonerarea trebuie aplicația și luk Virgil Popa .
Raspunde

Un sibian

Acum 2 ani

partea interesanta, pe care putini o stiu, e faptul ca acest demers a fost inceput de Ovidiu Sitterli, pe vremea cind era prefect. Culmea, acum Sitterli este la Pnl.
Raspunde

Miza = alegerile locale de la anul

Acum 2 ani

Prin mutarea asta până la urmă mârșavă s-a vrut, cred eu, de fapt ceva mult mai de valoare: dând-o în felul ăsta jos pe Fodor, PNL-iștii și PSD-iștii pot dormi liniștiți știind că i-au afectat serios șansele să fie realeasă la alegerile locale nu prea îndepărtate (ăsta se pare că era scopul final, mai mult decât orice) și, prin extensie, decredibilizarea FDGR-ului. E cam GAME OVER pentru FDGR pe Sibiu. De acum înainte, PNL sau PSD... PSD/PNL fac toate astea ca să câștige alegerile la locale pe Sibiu. De n-or alege proștii PNL-ul ( vorbele alea goale despre ”reformare” țin poate la naivi, dar la mine, nu; tot un partid de incompetenți și fripturiști ca și PSD-ul), că Fodor a fost suspendată și nu mai e bună, și nu mai votăm pe nimeni de la FDGR că de acolo vine Fodor, care a fost suspendată, să vedeți voi... Și atunci o să avem un primar și mai slab decât Fodor...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

vivi dragan

Acum 2 ani

Alta masura cretina marca trif, dobitocul chiar vrea sa duca pesedeul la 5 la suta. Cand ii scriam aici ca nu ia in sibiu 10 la suta toti postaci pesedisti au sarit cu comentarii ironice si uite ca la europarlamentare nu au luat la sibiu 10 la suta. Inca o masura ca aceasta a omului fara onore trif si pesedeul dispare la sibiu.
Raspunde

Sith

Acum 2 ani

E aiurea felul in care s-a intamplat? este, fara indoiala, dar pe alta parte doamna Fodor trebuia sa dispara din functia de primar dupa primul an de mandat. A adus municipiul la stadiul de comuna din toate punctele de vedere.
Raspunde

Nelutu

Acum 2 ani

Noi vrem sa traim ca in Germania dar cu legi facute de incopententi. De 30 ani promulga legi si nu au terminat. Ba ca-i incopatibila , ba ca cotestă . Ce nu a înteles ? Daca chiar vrea primar si intruneste conditile, sa ne vedem la vot. Daca nu esti aleasa atunci sa te duci unde o dus mutu' iapa. Daca este aleasa , atuncichiar ca sunt prost , ca sa nu vorbesc in numele altora.
Raspunde

Oli

Acum 2 ani

Ceea mai buna veste pentru orașul Sibiu ,. E veste veri pentru Sibienii poate incepe sa se miste din nou orasu
Raspunde

Ale

Acum 2 ani

Foarte bine a facut k uitativa cate lucrari trebuiau terminate si ea nu a sanctionat pe nimeni...cate drumuri sunt cum sunt in judet k a dat ea la TERRA sa asfalteze tot pila ceva cu tipul de akolo...pakat o sa plangem dupa Iohanis
Raspunde

Mety

Acum 2 ani

Iohannis nu a fost bun, Fodor nu e bună.. să vedem care o fi altul mai bun...Tare sunt curioasă...Cei care tot striga jos asta, jos ăla, ar trebui să vină și cu soluții...Sus cine?!
Raspunde

Matia

Acum 2 ani

Foarte bine ma bucur ,nu vrem astfel de oameni la conducere.Sa terminam cu FDGR in Sibiu pentru ca exista si oameni capabili sa ne conduca .Noua nu ne mai dau voie cei din FDGR sa venim acasa cu masinile doar ei adica primarita direcorii ei din promarie si FFGR mai au voie cu masinile in Piata Huet,locatarii trebuie sa faca 5 ture de oras pana nimeresc un loc de parcare pe Mitropoliei sau pe Odobescu. Nu mai pun ca doar noi cei din centru platim parcarea cand venim acasa fiecare cetatean din Sibiu parcheaza in fata locuintei. Ajungem vremuri rele daca mai votati FDGR o sa fim ca pe vremuri cand romanii nu aveau dreptul in centrul.orasului.Aceste incompetente adica doamna primir si doamna viceprimar a dat HCL cu parcarea,poate acum consiliul local schimba aceasta hotarare daca a scapat de acasta incompetenta si da dreptul locatarilor sa poata ajunge acasa si ei ca orice cetatean.
Raspunde

Un Sibian

Acum 2 ani

"fiecare cetatean din Sibiu parcheaza in fata locuintei." I-auzi, pe asta n-o știam! Atunci vino în Ștrand, sau în orice cartier al Sibiului, stai acolo, ca să vezi cum e să faci ture de bloc seara ca să găsești un loc de parcare, ca în final să o parchezi la mama drq. Tu ai mai dat o tură așa prin alte cartiere să vezi cum arată seara, când se întoarce lumea de la serviciu, sau nu ieși din centru?! ”locatarii trebuie sa faca 5 ture de oras pana nimeresc un loc de parcare pe Mitropoliei sau pe Odobescu.” Bine ai venit în oală cu restul sibienilor. ”poate acum consiliul local schimba aceasta hotarare” Sper să nu, poate mai vrem să vedem și altceva prin Piața Huet și Piața Mică, nu să facem slalom printre mașini.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ovi

Acum 2 ani

Cu aceasta ocazie psdul i-a făcut cadou încă un mandat dnei Fodor . Evident ca ordinul va fi anulat in instanța . Vom avea un caz similar cu cel al lui mircia muntean primarul Devei in anul 2003 . Cât despre buni Fodor ..... e cam depisita . Problema esta alta : nu exista acum o alternativa viabila .
Raspunde

ardeleanul

Acum 2 ani

Nu cred! Cine o mai voteza?
Raspunde

Free ag

Acum 2 ani

Prima veste buna pe săptămână aceasta. La mai multe
Raspunde

papa

Acum 2 ani

Condurat mai traieste,e randul lui.
Raspunde

Vid legislativ

Acum 2 ani

Din pacate ai dreptate Ovi... pe de alta parte, in calitate de viceprimar sau consilier,sa fi membru neremunerat intr-un Consiliu de Administratie al unei Gradinite, e logic si normal; totusi batranica Fodor e rau de tot depasita...
Raspunde

S

Acum 2 ani

@matia Eu nu am mașina și tot ajung acasă :) Ar trebui făcute parcări mari pe lângă centru și după aia interzis tot traficul în centru, între sauna și constituției și între piața cibin și Coposu. Ce treaba am sa va suport proprietățile private parcate prin tot centrul?! Sub pământ cu ele sau în parcări pe locul fabricilor ruinate (independenta, libertatea etc) Votez cu cine face asta. Oricum, și pana atunci, cu fdgr sau usr. .
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

SSSSS

Acum 2 ani

Draga S ,"banuiesc de la ce vine s-ul"tu unde locuiesti?probabil ca ai trotineta sau nu mai drept de conducere de ajungi acasa ,unde acasa ???Daca tu ai bani de iti faci vila , noi astia din centru suntem saraci, avem pensii mizere ,din suflet iti doresc pe viitor sa fi si tu ca noi.Ce vorbesti ca tu trebuie sa suporti proprietatile private ,.....nu inteleg nimic tu unde dracu locuiesti pe luna?nu ai o locuinta si ce treaba ai tu cu locatarii din centrul Sibiului probabil ca esti un...ei mai bine ma abtin ca nu ma pot cobora la nivelul tau.Am vazut esti " super "dotat in inteligenta ca raspunzi cam la toti.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

S

Acum 2 ani

@miza Ce game over fdgr, fdgr o sa ia cel puțin 30% la consiliul local . Încă 30% usr, 30% PNL și 5% PSD. Cam asa e împărțită lumea în Sibiu acum.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

S

Acum 2 ani

@uniunea triciclete cochete Suna bine. Nici măcar nu ma deranjează dacă ma pune sa ma căsătoresc cu alt bărbat, cât timp ma lasă să mi-o trag doar cu femei :))) căsătoria e doar o hârtie, sexul și dragostea sunt cu altcineva. Învață de aici, nu ne cunoști destul pe noi useristii :))
Raspunde

Mhircia

Acum 2 ani

Buni...ia-ti croshetele si du-te croseteaza in alta parte. Lasa primaria Sibiului la cineva competent. Macar Fuego a fost de treaba si a vazut incompetenta matale si rezultatele dezastroase si a plecat, tot respectul. Dar matale insisti in prostie. Hai te rog eu fii demna si lasa sa se faca alegeri si apoi lasa pe cineva mai tanar si cu idei ca matale esti praf.
Raspunde

Nelu

Acum 2 ani

Acum vor veni alti la conducere care vor fura fara a mai face ceva pentru oras, macar pana acum sa furat dar se facea. Credeti ca pnl sau psd vor face ceva pentru noi. NU !!!! Pai pnl nea adus o firma de gunoi, care nea scumpit gunoiul de 2-3 ori. Vine psd vor fugi investitori, isi aduna fabricile si PAAAA, nu sunt in stare sa faca legi pentru dezvoltarea industriei romane, se vor lupta pentru legile justitiei, sal scoata pe dragnea. O sa ne para rau dupa fgdr
Raspunde

Singur EU

Acum 2 ani

fug investitorii? nu mai gasesc oltenii de lucru in Sibiu..... fain asta inseamna trafic degajat si revenirea la normalitate. INVESTITII IN SIBIU? care investitii ca nu s-a facut nimic din banii acestor "companii private" ... daca s-ar fi facut altfel ar fi aratat judetul. De obicei iti pare rau cand pleaca ceva bun, ceva care functioneaza.... ceea ce spui tu e mai mult sindromul Stockholm... pentru ca FDRG inca traieste din gloria de mult apusa.
Raspunde

bere gratis

Acum 2 ani

Sa curga sampania!!
Raspunde

un curios

Acum 2 ani

"Era previzibil ca un prefect PSD să acționeze în acest mod!" Intrebare, pentru un reprezentant prefect PNL sau FDGR legea este aleatorie?
Raspunde

W

Acum 2 ani

Este depasita de situatie oricum. Nu spun ca nu are intentii bune dar nu este un om aplicat la fel ca si viceprimarul. Fiecare face ce vrea si isi invart sforile cum vor. Nu este posibil sa nu ai implicare DELOC in buna gospodarire a urbei si sa lasi tot felul de "coate goale" si de "ciocoi" sa faca ce vor. Poate sa strige presa, internetul cat vor ca se izbeste de un mare zid. Ei cu ai lor si noi cu noi. Oare cu ce am gresit cand nu cerem altceva decat NORMALITATE pe banii nostrii. Indiferent ce o sa se intample un lucru este sigur Primaria trebuie condusa de cineva care sa aiba o abordare corecta, sa aiba capacitatea de a gandi si actiona cu spirit de responsabilitate si mai ales implicare de "jos pana sus" cum facea si dl. Presedinte. Ce se intampla acum este grotesc. Dumnezeu cu mila!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus