Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Peste 1.300 de locuri de muncă vacante în Sibiu. Ce se caută

Peste 1.300 de locuri de muncă vacante în Sibiu. Ce se caută

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile 1.374 locuri de muncă vacante oferite de 81 de angajatori. Se caută sute de muncitori necalificați, sute de agenți pentru servicii cu clienți și zeci de confecționeri în industria textilă.

Agenți de servicii cu clienți sunt cei mai căutați, fiind nevoie peste 200 de angajați. Muncitori necalificați pentru confecție textilă vin din urmă cu un deficit de peste 100 de angajați. În celelalte domenii lipsurile sunt de numărul zecilor astfel în Sibiu sunt 1.372 locuri de muncă vacante.

“Din totalul locurilor de muncă oferite, 33 se adresează persoanelor cu studii superioare (analist cumpărări, economist, controlor financiar, inginer căi ferate, drumuri şi poduri, inginer construcţii civile, inginer mecanic, inginer textile, pielărie, manager achiziţii, programator de sistem informatic, revizor gestiune, etc.) în timp ce 1.341 sunt pentru persoane fără studii superioare” , spun reprezentați Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
Pe site-ul Magnet pentru CV în momentul acesta se caută operator Komax, inginer producție și magazioner la Harting.

Starbucks angajează super barista, Castelor caută personal pentru hotel, restarant și spa. Iar compania SEA angajează instalator, muncitor revizii și verificări.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus