Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
25°C

Record de căldură în Alaska: peste 30 de grade

Record de căldură în Alaska: peste 30 de grade

În 4 iulie s-au înregistrat în orașul Anchorage, cel mai mare oraș al statului Alaska, 32 de grade, devenind recordul de temperatură în această zonă. La ora locală 17:00, pe 4 iulie, au fost înregistrate 32 de grade Celsius pentru prima oară în istoria statului Alaska, depăşind recordul precedent de la aeroportul din Anchoragae, de 29 de grade Celsius pe 14 iunie 1969.   „Depăşirea unui record cu o diferenţă aşa mare este ceva foarte rar întâlnit”, a afirmat meteorologul Bill Karins de la NBC News, citat de Adevărul.ro. Cel puţin încă trei oraşe din Alaska au depăşit temperaturile record, a precizat el.

Kenai şi King Salmon din Alaska au atins noi recorduri, înregistrând temperaturi de 31 de grade. Valul de căldură este aşteptat să continue şi săptămâna viitoare.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Un Dinozaur

Acum 2 ani

Asa se uitau si dinozaurii la meteorit.... ca noi la valul de caldura. Cata prostie zace in omenirea asta..... Macar dinozaurii erau mai relaxati.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus