Miercuri,
27.01.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

Cioban cu o condiție medicală gravă, preluat de salvamontiștii sibieni

Cioban cu o condiție medicală gravă, preluat de salvamontiștii sibieni

Actualizare. Solicitarea a fost făcută în jurul orei 7:40, către ISU Sibiu, arată slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al instituției. Întrucât accesul este dificil în zona montană, salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au solicitat ajutorul unui echipaj Salvamont Sibiu.

Pacientul este un bărbat de aproximativ 36 de ani, cioban în zona Șaua Canaia. Echipajul Smurd a preluat bărbatul din zona accesibilă autospeciale de prim ajutor unde bărbatul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu fiind suspect AVC.

Știre inițială. Un cioban din Munții Cindrel are nevoie de intervenția salvamontiștilor sibieni, având o afecțiune medicală gravă.

Salvatorii intervin în acest moment în Munții Cindrel, zona Canaia, pentru acordarea de prim ajutor unui cioban cu afecțiuni medicale (semipareză) și transportul acestuia la prima unitate prespitalicească, relatează Salvamont Sibiu.

 

Știrea se actualizează.

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus