Sâmbătă,
15.08.2020
Ploi Usoare
Acum
18°C

Sofrone și-a dat demisia din ALDE

10 Iulie 2019 14:52

Sofrone și-a dat demisia din ALDE

Fost co-președinte ALDE Sibiu și susținut în trecut de partid pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Constantin Sofrone și-a anunțat demisia din organizație. ”Vă aduc la cunoștință că în urma ultimei ședințe a Biroului Politic Teritorial ALDE Sibiu (01.07.2019) am renunțat la orice funcție și la calitatea de membru al organizației ALDE Sibiu”, scrie Sofrone în demisie.

Conducerea organizației județene a ALDE Sibiu a fost dizolvată, alături de alte 36 de filiale județene, în urma unei decizii a președintelui Călin Popescu Tăriceanu. Președintele ALDE a anunțat astăzi că filialele ALDE cu rezultate slabe la alegerile europarlamentare din 26 mai vor fi sancţionate, în condiţiile în care partidul nu a reuşit să treacă pragul electoral necesar pentru a obţine un mandat în legislativul european.

Din conducerea ALDE Sibiu nu a mai rămas în funcție decât președintele. ”Avem șapte zile la dispoziție pentru a numi un alt Birou Județean. Decizia de la București a fost să rămână doar președintele în funcție, acesta urmând să aleagă un alt Birou Județean. Nu am făcut încă o analiză cu privire la persoanele care vor face parte din viitorul Birou, urmează în următoarele zile. Decizia propusă este să venim cu alții, adică o înlocuire totală”, a declarat ieri, președintele organizației ALDE Sibiu, Ovidiu Tocaciu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Brian Loman

Acum 1 an

A naibii politichie ai mai făcut măi Costică...
Raspunde

Teo

Acum 1 an

Un partid de fripturisti
Raspunde

Mihai

Acum 1 an

E total gresit. Nu si-a dat demisia, a fost dat afara ieri cand 36 de filiale au fost dizolvate la nivel de tara asa ca infomati-va mai bine va rog.
Raspunde

fost balantist

Acum 1 an

Costica, Costica! mai bine faceai politica in Balanta in vremuri;e de demult! Nu-i nimic daca ai demisionat, ai nevoie so tu de putin respiro...
Raspunde

Medeea

Acum 1 an

Cea mai mare pierde pe care a înregistrat-o alde de la înființare, mai exact 16 iunie 2015
Raspunde

Observator popular

Acum 1 an

Bine s-a gândit Costică! Oricum, are un trecut de fost comunist.
Raspunde

Hell-Town

Acum 1 an

Urmeaza revenirea in fortza la pro- rromanica! :-))) Comunistii nu se lasa de politica nici pe lumea aialalta...
Raspunde

Biciclistul

Acum 1 an

Mai bine se duce în PCR fostul comunist..nu a pierdut nimic alde mai trebuiesc sa fie dați afară dinastia ca el sa treacă măcar la 4% hahaha
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus