Vineri,
27.01.2023
Parțial Noros
Acum
-0°C

Sofrone și-a dat demisia din ALDE

Sofrone și-a dat demisia din ALDE

Fost co-președinte ALDE Sibiu și susținut în trecut de partid pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Constantin Sofrone și-a anunțat demisia din organizație. ”Vă aduc la cunoștință că în urma ultimei ședințe a Biroului Politic Teritorial ALDE Sibiu (01.07.2019) am renunțat la orice funcție și la calitatea de membru al organizației ALDE Sibiu”, scrie Sofrone în demisie.

Conducerea organizației județene a ALDE Sibiu a fost dizolvată, alături de alte 36 de filiale județene, în urma unei decizii a președintelui Călin Popescu Tăriceanu. Președintele ALDE a anunțat astăzi că filialele ALDE cu rezultate slabe la alegerile europarlamentare din 26 mai vor fi sancţionate, în condiţiile în care partidul nu a reuşit să treacă pragul electoral necesar pentru a obţine un mandat în legislativul european.

Din conducerea ALDE Sibiu nu a mai rămas în funcție decât președintele. ”Avem șapte zile la dispoziție pentru a numi un alt Birou Județean. Decizia de la București a fost să rămână doar președintele în funcție, acesta urmând să aleagă un alt Birou Județean. Nu am făcut încă o analiză cu privire la persoanele care vor face parte din viitorul Birou, urmează în următoarele zile. Decizia propusă este să venim cu alții, adică o înlocuire totală”, a declarat ieri, președintele organizației ALDE Sibiu, Ovidiu Tocaciu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Brian Loman

Acum 3 ani

A naibii politichie ai mai făcut măi Costică...
Raspunde

Teo

Acum 3 ani

Un partid de fripturisti
Raspunde

Mihai

Acum 3 ani

E total gresit. Nu si-a dat demisia, a fost dat afara ieri cand 36 de filiale au fost dizolvate la nivel de tara asa ca infomati-va mai bine va rog.
Raspunde

fost balantist

Acum 3 ani

Costica, Costica! mai bine faceai politica in Balanta in vremuri;e de demult! Nu-i nimic daca ai demisionat, ai nevoie so tu de putin respiro...
Raspunde

Medeea

Acum 3 ani

Cea mai mare pierde pe care a înregistrat-o alde de la înființare, mai exact 16 iunie 2015
Raspunde

Observator popular

Acum 3 ani

Bine s-a gândit Costică! Oricum, are un trecut de fost comunist.
Raspunde

Hell-Town

Acum 3 ani

Urmeaza revenirea in fortza la pro- rromanica! :-))) Comunistii nu se lasa de politica nici pe lumea aialalta...
Raspunde

Biciclistul

Acum 3 ani

Mai bine se duce în PCR fostul comunist..nu a pierdut nimic alde mai trebuiesc sa fie dați afară dinastia ca el sa treacă măcar la 4% hahaha
Raspunde

Vasile Kasapul

Acum 2 ani

Costică Sofrone mai faci tu politică cum învârte porcul bostanul prin curte?
Raspunde

Valeria Părăian

Acum 1 an

Tovarășul Costică Sofrone a fost DAT AFARĂ(EXMATICULAT) DIN ALDE FĂRĂ DREPT DE REÎNSCRIERE . Din cauza rezultatelor extrem de slabe ale fostei formațiuni politice la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 respectiv la cele locale din 27 septembrie 2020 și , colac peste pupăză la alegerile parlamentare din 06.12.2020 .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus