Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

O nouă zonă de blocuri intră în reparații capitale

O nouă zonă de blocuri intră în reparații capitale

Primăria Sibiu a semnat miercuri, 10 iulie contractul pentru execuția reparațiilor capitale în zona de blocuri dintre străzile Henri Coandă și Oțelarilor, continuând astfel programul amplu, multianual, de reabilitare a cartierelor de blocuri din oraș.

Contractul în valoare de 3,46 de milioane de lei este finanțat din bugetul local și a fost atribuit firmei Ceconi SRL din Satu Mare, în urma unei proceduri publice de achiziție.

Constructorul va avea la dispoziție 6 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor pentru a efectua următoarele lucrări care vor schimba în bine aspectul și funcționalitatea zonei:

  • reabilitarea străzilor și aleilor, prin modernizarea carosabilului și a trotuarelor
  • amenajarea și reconfigurarea spațiilor de parcare
  • amenajarea unui iluminat public cu LED
  • amenajarea unui loc de joacă între blocuri în suprafață de peste 100 mp
  • lucrări la canalizarea pluvială.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

locuitor IPAS-Lazaret

Acum 4 ani

Dupa ani de zile de amanari si o gramada de plangeri si sesizari sa speram ca se va rezolva si ZONA de blocuri de la IPAS! Sa vedem ce va iesi si cum se vor derula aceste lucrari, sau daca vor fi doar de mantuiala si facute cu cap, asteptam sa vedem proiectul sau planurile! Spor la treaba !!!
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

Ce proiect si planuri!? O sa se faca ca in Vasile Aaron, unde a fost trotuar va ramane trotuar (cu borduri mai inalte), probabil ca si dupa o sa gasim masini parcate pe trotuar, unde au fost masini parcate pe zonele verzi se va turna asfalt, unde nu au fost masini parcate pe zonele verzi vor ramane zone verzi, garduletele din fata blocurilor vor ramane intacte etc. Singura diferenta va fi asfaltul nou si parcarile trasate (probabil mai putine locuri) in rest nu te astepta la ceva magnifica, ca astia nu au planuri, astia doar carpesc.
Raspunde

sibianca

Acum 4 ani

Da apucati-va de treaba cat mai repede pana nu vine iarna.
Raspunde

Miklosmiklos

Acum 4 ani

Era și timpul. Mulțumim
Raspunde

unu

Acum 4 ani

Si acolo sa o reabiliteze ca in Broscarie, o sa se opreasca la jumatatea cartierului? si dupa se lauda ca au reabilitat tot cartierul. Primarie de incompetenti.
Raspunde

Unu Revoltat

Acum 4 ani

Nici urmă de muncitor prin zona si ei vor sa termine pana in 10 decembrie. Mai mult ca sigur termenul se va depăși. Unde sunt muncitorii?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus