Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Mașină răsturnată în Daia. Două fetițe de trei ani transportate la spital

Mașină răsturnată în Daia. Două fetițe de trei ani transportate la spital

O șoferiță de doar 23 de ani a pierdut controlul mașinii de teren pe care o conducea și s-a răsturnat în lanul de porumb de la marginea drumului.

Inspectoratul pentru situații de urgență Sibiu intervenit cu două echipaje Smurd în localitatea Daia la accidentul rutier produs în seara zilei de sâmbătă. ”În accident au fost implicate cinci persoane, doi adulți și trei copii, conștienți. S-a solicitat în sprijin și un echipaj al Serviciului de ambulanță al județului Sibiu. În urma evaluării medicale a victimelor, două fetițe de circa trei au fost transportate la Luther pentru investigații suplimentare”, informează reprezentanții ISU Sibiu. Alături de cele două fetițe, la spital a fost transportată și mama acestora, în vârstă de 27 de ani.

masina rasturnata 1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus