Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

ALDE Sibiu: Dan Barna, ”un individ şters, care nu a realizat nimic în administraţie”

ALDE Sibiu: Dan Barna, ”un individ şters, care nu a realizat nimic în administraţie”

Omul serviciilor secrete, susținător al cauzei LGBT și căsătoriilor de același sex, un individ șters, discurs anti-românesc, fără experiență în administrație și consultant al marilor corporații. Aceasta este pe scurt descrierea făcută de președintele ALDE Sibiu, Gheorghe Tocaciu, candidatului USR la președinția României, Dan Barna. „Dan Barna nu este salvatorul României, cum vrea să lase oamenii să creadă. Este o marionetă manevrată probabil de forţe oculte, dispus să facă orice pentru a impresiona la vot românii. Nu putem cădea într-o asemenea capcană a serviciilor secrete. Forma fără fond a discursului politic susţinut de Barna, presărat pe alocuri de elemente anti-tradiţionale româneşti trebuie să ridice un mare semn de întrebare tuturor românilor. Un candidat nu trebuie să fie doar o păpuşă cu sfori trase de alţii, ci să aibă experienţă, diplomaţie şi capacitatea de a fi preşedintele tuturor românilor. Ori Barna nu este acest candidat”, susține Ovidiu Gheorghe Tocaciu, președintele ALDE Sibiu.

Congresul USR l-a desemnat pe Dan Barna drept candidat la prezidenţiale, un motiv suficient pentru ALDE Sibiu să aibă o reacție. ”Cu un discurs din filmele SF, pe care le-a şi încurcat, Barna s-a autoproclamat un salvator al României. Probabil că încrederea i se trage de la pantofii albaştri luaţi după culoarea partidului. Dar cine este Dan Barna? Un susţinător al cauzei LGBT şi a căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. De preferat şi cu adopţii de copii. Barna este cel care anul trecut a fost contra referendumului pro-familia. Un individ şters, care nu a realizat nimic în administraţie, ci vine din mediul privat. Şi nu orice mediu privat, ci cel al consultanţei pentru mari corporaţii cum singur se laudă. Omul corporatiştilor se doreşte acum un apropiat al tuturor românilor. Când tai facturi de mii de euro este uşor să priveşti detaşat viaţa şi să dai sfaturi românilor”, se mai arată în comunocatul semnat ”biroul de presă ALDE Sibiu”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

21 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Vasile Trihenea

Acum 4 ani

Daca isi ia si o trotineta electrica, e sibian adevarat!
Raspunde

Hipsterul pe trotineta

Acum 4 ani

Corect!
Raspunde

Lola

Acum 4 ani

Biroul de presă alde sibiu aka Tocaciu care se auto citează în lipsă de atenție. Te tavalesti de râs când vezi pe anonimul ăsta
Raspunde

Anti Sibian Vero

Acum 4 ani

pentru alde si psd, a realiza ceva notabil in administratie, inseamna sa ai mercedes si casa plus ceva bani in banca. Manipulari de teleorman in declaratiile de presa sunt la ordinea zilei
Raspunde

Ruvin

Acum 4 ani

Fără măcar o condamnare cu suspendare ce șanse sa aibă omul în politica?
Raspunde

no name

Acum 4 ani

Bai Tocaciule, tu ce ai facut in Sibiu? un amarat de 2%? te trezesti vorbind? ce ai facut tu ma in afara de administrarea unei pensiuni? esti asa te mititel :))
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

USR - Partidul amuzant

Acum 4 ani

Se mai trezesc si sibienii la realitate si sper sa nu il voteze pe mascariciul asta cu tot cu gasca lui de hipsteri pentru primarie ca atunci chiar ca am mierlit-o , rau de tot .
Raspunde

Pop

Acum 4 ani

Ha,ha,ha ! 4% ?! Pai asa vor sa creasca la 5 % ???
Raspunde

S

Acum 4 ani

Asa și, ce-i dacă e susținător al cauzei lgbt? Ce forță democratica, de stânga și de dreapta, din vestul UE, nu e susținătoare a cauzei lor? Iar dacă vorbim de ceva separat de termenul general de cauza lgbt, adică căsătoriile gay, acea parte a forțelor democratice din vestul UE care trag linie aici, se opun căsătoriilor gay, recunosc dreptul altei părți a forțelor democratice de a fi pro- căsătorii gay. Deci oau, ce-i reproșează omu asta lui barna? Ca susține cauza lgbt și căsătoriile gay, fiind, de exemplu, ca majoritatea irlandezilor, spaniolilor, englezilor, etc? Nu ca majoritatea rușilor, de exemplu? Ce oroare!
Raspunde

S

Acum 4 ani

Și acum e rău să tai facturi de mii de euro, (ca roman!) , corporațiilor!? Parca în comunicatul anterior era rău să stai pe banii statului. Adică cine are succes în privat nu are dreptul sa dea sfaturi romanilor? Pai cum? Nici asta nu e un model de urmat, sa ai succes în sectorul privat, cu corporațiile? Și după aia sa vrei sa intri în politica satul de facut bani, nu ca un mijloc de a face bani? Nu, alde și PSD vor sa ne știm locul, sa aibă ei grija sa nu scoatem nasul prea tare, mai mult decât ei. Sa nu ajungem sa tăiem facturi de mii de euro corporațiilor, ca să ne permitem sa le dam cu tifla.
Raspunde

alde4la100

Acum 4 ani

bine ca ati facut voi ce in administratie (vezi cadastru etc).
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

macho man

Acum 4 ani

Dna Lucia, ca sa te insori de 4 ori iti trebuie si potenta financiaa, si de altfel... asa ca, mai bine l-ati admira. Putine femei au asemenea noroc...
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Cine e alde ?Cine e tocaciu? Un pacalici de la un partid care a luat 4% la nivel national si 2% in Sibiu. Daca Barna e un individ sters care n-a realizat nimic , oare de ce il bagati in seama ?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Tromboniceanu

Acum 4 ani

Asa e...Barna are indicatii pentru oricine si le stie pe toate.... e un fel de Tariceanu incipient.
Raspunde

Corleone Teleormaneanul

Acum 4 ani

Pentru PSD a realiza ceva in politica e a fura/delapida pana te baga la puscarie si cel mai slabit sistem de justitie al Europei.... aia e realizare, in PSD-ului sau ale acelui alt grup de infractori, ALDE. Gandesc astia...daca aia se poate numi gandit, ca un grup de traficanti mexicani de la granita cu Statele Unite. Barna are timp sa dovedeasca, pana la urma USR poate fi acuzat doar de "hipsterism".... nu de delapidarea sistematica a Romaniei, de calamitatea demografica in care ne adancim si practic...de distrugerea noastra ca natiune...alea sunt meritele PSD-ului.
Raspunde

Frank

Acum 4 ani

Barna ar trebui intrebat daca se aliniaza la politica autodistructiva globalista. de a accepta imigranti de toate culorile, religiile si rasele in Romania.
Raspunde

filip

Acum 4 ani

O fii mai rau sa tai facturi corporatiilor straine sau sa furi necontenit de la stat?
Raspunde

European Dream

Acum 4 ani

Intr-adevar ar fi o buna practica sa declare cei ce vor sa conduca toate tarile Europei, daca planuiesc sau accepta sa aduca milioane de imigranti pe continentul nostru, inscriindu-se astfel in politica de diminuare sau disparitie a rasei albe la nivel mondial. Acesti noi lideri care se prefigureaza, ar trebui sa declare exact de ce parte a acestei probleme sunt. Ori vor sa faca politici de crestere a demografiei prin incurajarea familiilor native europene sau sunt de parere ca noi, europenii nativi nu meritam asa ceva si in consecinta vom fi invadati de africani, musulmani si tot felul de alte rase ! Vrem sa stim asta !!! Nu cred ca vrea nimeni ca Romania sa arate precum parisul de astazi... unde s-au instalat ziduri de sticla in jurul turnului Eifel, de frica atentatelor si unde cresc moscheile ca ciupercile, in timp ce localnicii europeni sunt prea ocupati sa vada asta, pentru ca merg la job, sa plateasca taxe, pentru a putea fi platiti toti imigrantii. Cam asta e discutia la nivel european iar Barna cu USR, Ciolos si toti ceilalti ar trebui intrebati cam ce au de gand sa faca.
Raspunde

Eka

Acum 4 ani

wow ! La asa un comentariu nu ma ateptam . Emigratia vine cu aspecte pozitive si negative . Tarile cu o economie puternica o accepta pentru ca per total emigratia le aduce avantaje . Nu e neglijabil nici aspectul filantropic al acceptarii emigrantilo/refugiatilor. Cat despre aspectul rasial al comentariului sunt ingrozita ca astfel de opinii exista si ca in secolul 21 sunt persoane care gandesc in termeni de rasa. Tu unde ti-ai facut educatia ? La Auschwitz ? Ai dormit cu MeinKampf sub perna ? Te rog dute inapoi in grota din care ai venit .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus