Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Scandalul continuă la FC Hermannstadt: Fotbalistul violent spune că el a fost lovit primul

Scandalul continuă la FC Hermannstadt: Fotbalistul violent spune că el a fost lovit primul

Fotbalistul Filip Jazvic, acuzat ieri de conducerea FC Hermannstadt că a lovit un oficial al clubului sibian, spune că el a fost cel atacat.

Directorul executiv al FC Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a anunțat marți seara că tot scandalul a pornit de la jucătorul croat, care tocmai fusese anunțat că i se va rezilia contractul. În replică, Filip Jazvic a spus că tot scandalul a pornit de la directorul sportiv al celor de la Hermannstadt.

"Ieri a fost o zi nebună, după cum știți deja și voi! Toate chestiile care s-au scris și s-au vorbit despre mine au fost doar minciuni. Nu am cuvinte față de ce s-a spus despre mine.

Acum am alte lucruri de făcut la club și vreau să-mi acordați mai mult timp pentru asta. Voi reveni cu detalii. Pot să vă spun doar că el (n.r. - Răzvan Zamfir) a sărit primul pe mine și eu m-am apărat. Imaginea mea nu va avea de suferit, va rămâne aceeași și după terminarea acestei povești. Toată lumea va vedea ce au făcut cei de la club față de mine”, a declarat Filip Jazvic pentru Gazeta Sporturilor.

Răzvan Zamfir are însă o altă versiune.

”E un gest huliganic, urât, care nu are loc într-un vestiar sau la un club. Nu am avut nicio discuție înainte și aveam o relație foarte bună cu el. Și acum, când vorbesc cu dumneavoastră, nu îmi vine să cred. Nici nu mai știu cum s-a întâmplat. El nu a înțeles de ce îi spunem tocmai acum.

I-am spus că nu e o chestie care i se întâmplă prima oară în viață. Toți jucătorii care au plecat au fost plătiți la zi. A depășit orice limită. Sunt lucruri peste care nu se poate trece. Voi merge până la capăt. Mi-am contactat avocații, mâine depun plângerea penală”, a declarat astăzi Răzvan Zamfir, la emisiunea TV Digi Sport Special.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu spun că până la ora prânzului nu fusese depusă nicio plângere legată de acest scandal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Relu Dostetean

Acum 4 ani

A-i loat o palma si hopa la politie ce atitudine de sibian cu trotineta electrica..
Raspunde

d

Acum 4 ani

De la o palma nu scuipi sange si nu ti se umfla fata. Pe tine te bate si limba romana...ce sa mai discutam.
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

muresene fost cfrist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ziua vesel noaptea trist
Raspunde

Putregai mare în fotbalul sibian

Acum 4 ani

Pe fotbalistul croat nu-l cunosc, însă pe Marius Lungu, Birț, Mureșan...o, da.... toți cu caractere josnice...
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 4 ani

Cred ca asta este, in general, fauna din fotbalul romanesc… din pacate, cred ca vor mai fi probleme (cica Bruno, fostul fotbalist al lui FCH, are dosare depuse la FIFA si FRF, probabil si el a plecat neplatit)...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus