Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Primăria Sibiu suplimentează locurile de parcare pentru motociclete din zona centrală

Primăria Sibiu suplimentează locurile de parcare pentru motociclete din zona centrală

Primăria Sibiu a amenajat în 2016 un număr de 14 locuri de parcare pentru motociclete și scutere în Piața Unirii, în zona de intrare pe strada Tribunei. Pentru că numărul de motociclete care sosesc în zona centrală este în creștere, Primăria Sibiu și Serviciul de Administrare a Domeniului Public vor amenaja în următoarea perioadă încă 13 locuri pe următoarele străzi din zona centrală:

  • Strada Avram Iancu (în vecinătatea Pieței Mari) – 3 locuri
  • Strada Gh. Lazăr (în vecinătatea Pieței Mari) – 5 locuri
  • Strada Mitropoliei (aproape de intersecția cu strada A. Odobescu) – 5 locuri
Marcarea acestor locuri se va realiza în următoarele zile, în funcție de condițiile meteo.

Amenajarea locurilor speciale are ca scop ordonarea parcării motocicletelor și scuterelor, pentru ca zonele pietonale să poată fi respectate și de către conducătorii de vehicule motorizate pe 2 roți.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

nicolae

Acum 4 ani

baic frendli... pentru biciclisti SI MAI ALES FARA SA SA FIE ASIGURATE CU LANTZURI GRELE, cand? CAND? cum e zicala? "romanul cand nu are ce fura isi fura caciula ca sa nu-si piarda indemanarea"...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus