Marţi,
05.07.2022
Cer Senin
Acum
22°C

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au fost la 4,4 secunde de un loc pe podium la Raliul Harghitei

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au fost la 4,4 secunde de un loc pe podium la Raliul Harghitei

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au fost la un pas de un loc pe podium și în Raliul Harghitei, etapa a 4-a din Campionatul Național de Raliuri. Echipajul sibian și-a consolidat poziția a patra în ierarhia generală cu un total de 66,4 puncte.

Cei doi au luat startul, în acest weekend, pe specialele de asfalt din Raliul Harghitei, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri. După două etape de macadam, Arad și Bacău, echipajul sibian a pilotat din nou modelul Skoda Fabia R5 pe asfalt.

Cu o lungime totală de peste 400 de kilometri, dintre care 121,65 de kilometri împărțiți în 12 probe special, Raliul Harghitei a fost încă o etapă extreme de disputată în lupta pentru un loc pe podium.

Sebastian Barbu - Bogdan Iancu - Raliul Harghitei

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au terminat primele două probe de vineri în top șase și au încheiat ziua cu o victorie pe super speciala din centrul orașului Odorheiu Secuiesc. ,,Aveam nevoie de o victorie pe o probă și succesul din prima zi a raliului m-a ajutat pentru moral. Este o luptă foarte strânsă pentru poziții și chiar dacă pentru moment suntem pe locul șase, cred că putem să mai urcăm în clasament până la final’’, a spus Sebastian Bratu, după prima zi a raliului.

Următoarea etapă din Campionatul Național de Raliuri este programată la Sibiu în perioada 26-27 iulie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Huaba

Acum 2 ani

Bine Sebi ... in memoria lui MILUCU !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus