Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Trif, ales președinte al PSD Sibiu. A candidat singur

Trif, ales președinte al PSD Sibiu. A candidat singur

Bogdan Trif a fost ales președinte al PSD Sibiu după ce a candidat singur pentru această funcție. Însă va sta cu demisia pe masă chiar la prima confruntare electorală: alegerile prezidențiale. Așa cum a scris Turnul Sfatului, fiecare organizație trebuie să-și asume un procent la acesta alegeri, iar cine se va clasa sub el după numărătoarea voturilor vor părăsi funcția. ”Încă nu am stabilit procentul pentru fiecare organizație, dar acest lucru este un act de normalitate. Atunci când ești ales, îți asumi responsabilitate și cred că această responsabilitate trebuie să și-o asume fiecare organizație, pentru că nu putem obține victoria pe care ne-o dorim, dacă nu vom avea implicarea fiecărei organizații. Fiecare organizație județeană va avea un target, își va asuma acest target, pentru că așa cum președintele partidului, așa cum liderii partidului își asumă această responsabilitate, tot așa organizațiile își vor asuma votul”, a anunțat Viorica Dăncilă în cadrul unei conferințe de presă organizate la finalul alegerilor.

viorica dancila psd sibiu (3)

Ce înseamnă acest target pentru Sibiu? ”Vom discuta. Vom lua în calcul toate elementele, vom dezbate în cadrul BirouluI Executiv Național și vom stabili împreună cu președintele organizației. Vom discuta cu conducerea fiecărui județ în parte, astfel încât să vedem care va fi și rezultatul la nivel național”, a spus Dăncilă. Totuși, surse din cadrul PSD Sibiu spun că acest target a fost deja stabilit și este vorba de 20%.

Trif a scăpat ”porumbelul”

În cadrul conferinței de presă, noul președinte al PSD Sibiu a spus că organizația a semnat o rezoluție pentru susținerea Vioricăi Dăncilă la viitoarele alegeri. ”Ne propunem la nivel național să câștigăm președinția României, sunt convins că doamna președintă Dăncilă Viorica va câștiga aceste alegeri. Sunt convins totodată că dânsa va reprezenta PSD în această bătălie, colegii mei au și votat o rezoluție în sensul acesta, o vom sprijini pentru această bătălie internă în partid. Cred că vom avea șansa de a obține un scor bun. Chiar și aici unde e foarte greu. Nu vreau să plec pe negativ niciodată”, a spus Trif.

Ulterior a explicat să el se referea la o competiție internă în cadrul PSD și că Dăncilă nu este încă oficial candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Nedelcu C

Acum 4 ani

doar gunoaie
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

EU

Acum 4 ani

Care promitea pe aici ca va intampina cu rosii si oua sa i le puna-n frunte doamnei Dancila? Sunteti pampalai sau de ce v-ati adunat numai 20 sa scandati contra PSD?Si aia fara pre mare tragere de inima. LA CATA URA VARSATI PE AICI PE NET ERA DE ASTEPTAT SA FIE BATAI DE STRADA CU CEL PUTIN 1000 DE PARTICIPANTI!!! Pai ''ciuma rosie'' care distruge frumoasa noastra tarisoara,se plimba neparuita prin Sibiu?Ma asteptam la mai mult de la asa combatanti vocali ca voi. Totusi de ce ati fost asa putini,nu mai are pnlul bani sa va plateasca?
Raspunde

El

Acum 4 ani

Ce stil comunist pcr ist de a conduce o adunare...el propune, el voteaza, el aproba...gata, sedinta s.a incheiat. Ba esti prost! Mai are tatato unu ca tine?
Raspunde

Gigi

Acum 4 ani

Mult succes -))))
Raspunde

Gabriel

Acum 4 ani

Doamne Fereste !!! V ati semnat sentinta , cu trif la carma !!!
Raspunde

Quantanamo

Acum 4 ani

Trifff , minte cum respira ! Un pupincurist si un Demagog De Mare Valoare !!! Praf PSD Sibiu !!!
Raspunde

Andrei

Acum 4 ani

La cat de tamp e asta, avea toate sansele sa nu iasa chiar daca a fost singurul candidat. De fapt nu au fost alegeri in Psd....din moment ce nu ai avut ce alege. A fost doar o numite......Sa vezi de acum ce pupincurist va fi cu Veorica....
Raspunde

Eu

Acum 4 ani

5% sau mai puțin la următoarele. Bravo!!! Rămâne mediocratia principala grila de evaluare PSD. Mă bucur că în sfârșit vad toți adevarul
Raspunde

TiTi

Acum 4 ani

ce partid de varza :-)
Raspunde

11.02.%

Acum 4 ani

Lasa ca tot Trif a fost si acum la parlamentare cand a luat psd un scor nesperat de11.02 la suta.In Sibiu. Psd. 11.02% !!!!!!!!!!!!! ''....Turcan, a anuntat ca rezultatele finale ale alegerilor arata ca PNL a obtinut 48,33% in judetul Sibiu, fiind urmat de Alianta USR PLUS cu 25,02% si PSD cu 11,02%.'' E mult pentru Sibiul care a dat presedintele Romaniei.
Raspunde

aaa

Acum 4 ani

Frumoasa tinuta a Veorici este manjita cu SANGE!!Guvernul pe care aceasta induvida crede ca il conduce a depasit inca un prag! scapand de ticalosiile de acum un an jandarmeria a trecut dela batai la ASASINAREA cetatenilor nevinovati ma refer la ce s-a intamplat la Vatra Dornei unde trei bipezi imbracati hraniti de noi prostii platitori de impozite si la care le vom plati si pensii babane vre-o 30-40 de ani au judecat si executat pe loc un cetatean care a indraznit sa nu asculte de ei.Si spre surprinderea mea media se ocupa de prezentarea trofeului de HALEP in curand si la maternitatea unde s-a nascut. In alte parti ar fi fost toata lumea pe strazi.Ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi fost filmat incidentul? omul ar fi fost gasit vinovat de atacarea jandarmilor care punandu-si in pericol viata l-au anihilat si s-ar fi dovedit ca acesta este nu doar pedofil ci si criminal jefuitor ce mai aveau pe stocul de dosare cu AN (autor necunoscut).Pensionarii ar fi murit fara sa afle de la tv-ul preferat povestea cantaretei Flacarica pentru ca, ca si la alt post Gadea si Badea i-ar fi invitat pe eroii din jandarnerie spunandu-le cum si-au riscat viata riscand sa isi lase copilasii fara parinti si cum a fost cu greu crescuta cu frica lui Dumnezeu tanara care si-a sacrificat tineretea pentru a apara semenii intrand in jandarmerie. De acum cand vedeti jandarmi este oblicatoriu sa le zambiti altfel sigur veti fi ridicati si dusi la sediu pentru identificare in fata specialistului unitatii in decriptarea buletinuilui iar ca bunus pe drum veti fi consultati in cautarea problemelor medicale fatale de care sufereati fara sa stiti. Romani vacanta placuta! bucurati-va linistiti de tichetele de vacanta de la veorica nu va mai ganditi ca un om care nu a mai apucat sa poata sa apere in fata justitiei a fost ucis bine ca nu am fost noi.
Raspunde

Calin

Acum 4 ani

"sunt convins că doamna președintă " .... functiile nu se declina , dar e grele astea cu limba romana
Raspunde

rammstein

Acum 4 ani

.. țara cefelor-late, a țiganilor, hoților, infractorilor, încrezuților, lașilor, nepăsătorilor, jegurilor, miștocarilor, tupeiștilor și mizerabililor. Da, oameni buni, asta e țara în care trăiaim...Oameni buni, dincolo de toate, vă spun: comorile noastre culturale nu există, e doar o iluzie poleită în festivaluri chic, asta e România de azi. O văd în fiecare zi, dar m-am mințit pe mine însumi până acum că poate totuși lucrurile se vor schimba cândva. ....asa ca adio tara normala,ai decazut cumplit in ultimii ani,...asta nu mai a popor !!..ci populatie...aleluia!!!...in veci nu te vei mai face bine,esti bolnava rau,rau de tot....vorba poetului ..ce-ti doresc eu tie dulce romanie !!!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus