Joi,
22.10.2020
Cer Senin
Acum
17°C

Fost vicepreședinte al Consiliului Județean a trecut în neființă. “Un «șef» riguros, serios, dar și blând“

22 Iulie 2019 15:40

Fost vicepreședinte al Consiliului Județean a trecut în neființă. “Un «șef» riguros, serios, dar și blând“

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu anunță trecerea în neființă a lui Ion Vraciu, cel care a ocupat funcția de vicepreședinte timp de două mandate.

Ion Vraciu a făcut parte din primul executiv al Consiliului Județean Sibiu, constituit în 1992. Membru al Partidului Democrat al Agrarilor din România, Ion Vraciu a ocupat aceeași funcție și în mandatul următor (1996 – 2000), după care timp de alți opt ani a fost ales consilier județean pe listele PSD, în rândurile căruia s-a înscris. “Colegii care au colaborat cu el și-l amintesc ca pe un «șef» riguros, serios, dar și blând, înțelegător care transmitea o căldură sufletească aparte. Transmitem sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să îl odihnească în pace!“, se arată într-un mesaj postat de Consiliul Județean pe pagina de Facebook.

Sursa foto: CJ Sibiu

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

S

Acum 1 an

Cineva nu a primit memo-ul cum ca "a trece în neființă" e o expresie comunista, atee. Pe mine nu ma deranjează, dar poate omul chiar era creștin.
Raspunde

Sibian 56 de ani

Acum 1 an

UN OM EXTRAORDINAR. AM LUCRAT ÎMPREUNĂ ZI DE ZI MULTI ANI UN OM DIN POPOR. POATE ZICE CINEVA CEVA. NU CONTEAZĂ A FOST UN OM ADEVARAT DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus