Marţi,
19.10.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Procedură de achiziție pentru modernizarea a încă 15 străzi din municipiul Sibiu

Procedură de achiziție pentru modernizarea a încă 15 străzi din municipiul Sibiu

„Continuăm programul de reabilitare a infrastructurii din cartiere cu modernizarea a 15 străzi situate în zonele Terezian, Țiglari și Lazaret, investiții în valoare estimată de aproximativ 10,5 milioane de lei.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Primăria Sibiu a inițiat o procedură de achiziție pentru contractarea lucrărilor de modernizare a următoarelor străzi, structurate pe două loturi:

Zona Terezian: străzile Honterus, Viorelelor, Eschile, Căpriorilor, Lăcrămioarelor, Pandurilor, Speranței.

Zona Lazaret - Țiglari: străzile Hameiului, Garoafei, Băicoi, Topitorilor, Lacului, Primăverii, Rulmentului, Ovidiu.

Lucrările care urmează să fie contractate includ amenajarea carosabilului și trotuarelor, modernizarea rețelelor de apă, canalizare și iluminat public și introducerea tubulaturii subterane pentru cablajul metropolitan. După semnarea contractului, străzile vor intra în lucru pe rând, anul acesta și anul viitor.

Dat fiind faptul că fondurile provin dintr-un împrumut rambursabil contractat de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, procedura de achiziție se va desfășura în format electronic, doar pe platforma specială a băncii: https://ecepp.ebrd.com/respond/GUR2WA5X9R. Firmele interesate sunt invitate să își creeze un cont pe această platformă și să depună ofertele electronice exclusiv pe această platformă, până în data 20 septembrie 2019.

 

Comentarii

2 comentarii

Cosmin

Acum 2 ani

Din păcate văd ca strada Poiana Sibiului nu o mai băgați in seama. Ne-ați băgat griblura ... și gata treaba! Cred ca e singura strada neasfaltata din toată zona Tilisca/Ștrand 2!
Raspunde

un sibian

Acum 2 ani

ce facem cu strazile principale din Sibiu care sunt intr-o stare JALNICA???? au asfaltat de la aeroport pana in centru ca vin aia cu summit-ul...sa iasa bine "d-na Fodor" si cu restul strazilor ce se intampla???!!! scapati de incompetentii si ignorantii de la departamentul tehnic din primaria Sibiu!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus