Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

ALDE Sibiu: Tăriceanu este unicul om care poate reprezenta interesele tuturor românilor

ALDE Sibiu: Tăriceanu este unicul om care poate reprezenta interesele tuturor românilor

Călin Popescu Tăriceanu poate câştiga şi fără PSD, este opinia conducerii ALDE Sibiu, în urma anunțului făcut de președintele privind candidatura sa la alegerile prezidențiale. „Alături de colegii din Delegaţia Permanentă am susţinut că domnul Călin Popescu Tăriceanu este unicul om care poate reprezenta interesele tuturor românilor în calitate de preşedinte al României”, a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu. „Experienţa acumulată ca prim-ministru şi preşedintele Senatului îl fac pe Tăriceanu alegerea perfectă pentru toţi românii dornici de a avea un preşedinte care să-i reprezinte cu adevărat”, susține într-un comunicat de presă președintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu.

Călin Popescu-Tăriceanu s-a declarat dezamăgit de decizia PSD de a-şi alege un candidat fără a lua în calcul sondajele de opinie care arătau clar care este cel mai bun candidat.   „Trebuie să vă spun că aceste rezultate, pe care le avem și noi, și cei de la PSD, indică câteva lucruri foarte clare. În primul rând, dintre alegătorii noștri, peste 59% consideră că este utilă o candidatură comună; peste 80% din alegătorii PSD și ALDE consideră că această candidatură comună ar trebui să fie legată de persoana mea. De ce? Dintr-un motiv simplu, pentru că oamenii își fac un calcul pragmatic: trebuie să avem o candidatură care să întrunească cele mai mari șanse de succes la viitoarea bătălie pentru alegerile prezidențiale. Din păcate, însă, la discuțiile pe care le-am avut cu cei din PSD și cu doamna Dăncilă în calitate de președinte al PSD-ului am primit același răspuns la aceste argumente, și anume că PSD este un partid prea mare ca să nu aibă propriul candidat. Fără îndoială, PSD este un partid mai mare ca ALDE, dar a nu avea propriul candidat nu cred că înseamnă că partidul este mai mic. Cred însă că în acest moment în PSD bântuie un aer defetist sau un sentiment defetist, și anume își propun mult prea puțin. Maximum pe care par să și-l propună este să aibă un candidat care să ajungă în turul doi, dar nu-și pun problema de a câștiga alegerile prezidențiale”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Adevarat

Acum 4 ani

Ce gluma buna:)))
Raspunde

sibiano vero

Acum 4 ani

Partid de doi lei(scuze 3 si ceva procente), candidat de doi bani!!!Zi bai tocaciule, de ce stai asa de teapan si serios? si pe tine te umfla rasu si cu greu te abtii(noroc cai ii sefto langa tine) la ce aberatii debitezi, dar pe care sper ca nu le crezi!!!spune ALDE si dai pace(nici nu are rost sa fiti bagati in seama)!!! Ahhh...pana nu uit ideea........daca nici de data asta nu faci un rezultat peste 5% iti dai demisia, asa cum i-ai demis pe ceilalti colegi sau astepti milogindu-te(ca asta sti sa faci cel mai bine) ca sa nu te de-a astia afara?
Raspunde

hahahah

Acum 4 ani

hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

Dumb and Dumber :))
Raspunde

anul 2008

Acum 4 ani

LA ACEASTÁ ÍNTÁLNIRE GERMANO-ROMÁNÁ - TÁRICEANU NU A MAI VRUT SÁ VINÁ!!! Am 7. März veranstalten die Universität Passau und das Deutsch-Rumänische Forum das 2. Neuburger Schloss-Gespräch zum Thema: „Der neue Tigerstaat Rumänien – eine Herausforderung für den Mittelstand“. Im Schloss Neuburg am Inn findet um 17.00 Uhr ein kleiner Empfang statt, um 18.00 Uhr beginnt die Podiumsdiskussion, die vom Ordinarius des Lehrstuhls für Politikwissenschaft an der Universität Passau, Prof. Dr. Dr. h.c. Heinrich Oberreuter, moderiert wird. Teilnehmer sind: Călin Popescu-Tăriceanu, Premierminister von Rumänien (angefragt), Dr. h.c. Susanne Kastner, Vizepräsidentin des Deutschen Bundestages und Vorsitzende des Deutsch-Rumänischen Forums, Karl Josef Baum, Metro AG und Präsident der Deutsch-Rumänischen Außenhandelskammer, Gerhard Thiele, Geschäftsführer Bayer. Wald Granitwerke K. A. Thiele Gmbh & Co. KG, Dr. Alois Virag, Geschäftsführer OMV Deutschland GmbH, Prof. Thomas Wünsch, Lehrstuhl für Neuere und Neuste Geschichte Osteuropas und Leiter des Praxisforums „Perspektive Osteuropa“. Nach der Diskussion findet ein festliches Abendessen statt. Die Kosten für die Teilnahme betragen pro Person 75,00 Euro. Informationen und Anmeldung bei der Universität Passau, Innstraße 41, 94032 Passau, Telefon: (08 51) 5 09-10 12 oder 5 09-10 13, Fax (08 51) 5 09-10 14, E-Mail: [email protected], Internet: www.uni-passau.de/wirtschaft.html.
Raspunde

Eu

Acum 4 ani

Luati.va amandoi de mana si aruncati.va in Lacul lui Binder, acum pana nu il reamenajeaza!
Raspunde

aling

Acum 4 ani

Imi vine sa vars!
Raspunde

edy

Acum 4 ani

Fara Costica Sofronie ALDE Sibiu e zero barat in campanie. Dupa alegerile prezidentiale vor disparea din esicherul partidelor politice din Romania pana la alegerile locale.
Raspunde

Puscaria

Acum 4 ani

Taticeanule.... pe tine te cauta potera sa te inchida pentru microsoft si tepe repetate date statului la care noi contribuim ca sa ai tu ce fura.... marsh la bulau, trogloditule... lasa abureala ca nu t emai crede nici nevasta-ta a 7-a.
Raspunde

Liviu

Acum 4 ani

Cea mai mare curva politica alaturi de Base si Nastase, indivizii astia ar trebuii sa putrezeasca in puscarie pentru mafia care au creat-o si devalizarea economiei nationale.
Raspunde

Calin Popescu Gunoi

Acum 4 ani

Acest individ e material de puscarie, el impreuna cu interlopii PSD au interlopizat si destructurat toata Romania. Asta merita, impreuna cu PSD-ul sa aiba parte de-un proces ca al lui Ceausescu... proces orchestrat tot de ei, atunci.
Raspunde

gfdsujgfdje

Acum 4 ani

amandoi,cu ochi de vulpoi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus