Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
7°C

Enache, înaintea meciului cu Viitorul: Știu că rezultatele sunt foarte importante

Enache, înaintea meciului cu Viitorul: Știu că rezultatele sunt foarte importante

După ce, în etapa de debut a noului sezon, a jucat la Pitești cu vicecampioana FCSB, FC Hermannstadt se deplasează, în runda a treia, pe terenul altei echipe de cupele europene, FC Viitorul.

Meciul se va desfășura duminică, 28 iulie, de la ora 21:00, pe Stadionul „Orășenesc” din Ovidiu.

Înaintea acestei partide, antrenorul Costel Enache a declarat, într-o conferință de presă, că jucătorii săi mai au nevoie de timp pentru a se pune la punct. Tehnicianul consideră că echipa lui Gheorghe Hagi este cea mai bună din Casa Liga 1 în momentul de față.

„Nu suntem într-o stare de confort, categoric. Avem multe de pus la punct. N-am avut timpul necesar până acum să ne uniformizăm în pregătire, nici din punct de vedere fizic, nici tehnic și tactic, iar din punct de vedere mental suntem în faza de a ne descoperi unii pe alții. Grupul muncește bine, din acest punct de vedere nu am ce să reproșez. Eu sunt primul care înțeleg că mai avem nevoie de puțin timp. Știu că rezultatele sunt foarte importante pentru echilibrul unui club, pentru încrederea noastră, a tuturor, de aceea nu se pot separa niciodată un rezultat de modul de pregătire. E clar că mai avem lucruri de pus la punct, dar în același timp avem nevoie și de rezultate, pentru că asta ne dă un confort, ne dă încredere și ne dă nouă energie. Nu ne așteaptă un meci ușor. Din punctul meu de vedere, până la jocul de aseară - și fac excepție, îl scot din context, Viitorul mi se pare echipa cea mai omogenă, cea mai bine organizată în acest moment. O echipă cu un model de joc foarte bine definit, cu jucători de calitate și cu un potențial ofensiv extraordinar de mare. Consider că, în momentul de față, e cea mai competitivă echipă din campionatul României, așa că ne așteaptă o luptă foarte grea”, a declarat Enache.
Costel Enache nu îi va putea folosi în meciul cu FC Viitorul pe Răzvan Dâlbea, Andrei Cordea, Daniel Offenbacher, Ousmane Viera și Jo Santos. Dâlbea și Cordea sunt suspendați după ce au fost eliminați în etapa precedentă, la Tg. Mureș, cu Gaz Metan.
„Avem și ceva probleme medicale. Daniel Offenbacher a acuzat ceva probleme ieri, în antrenament. Cam asta ar fi cea mai nouă știre. Așteptăm încă documentele pentru Ousmane Viera și pentru Jo Santos. Asta se poate întâmpla de la un minut la altul, e vorba de legislație. Cred că atunci avem lotul complet. Ultima achiziție (n.a. Romario Pires) e aptă de joc, e cu fișa de pregătire la zi. Din păcate, nu a fost folosit în jocuri și știm foarte bine că e important să își câștige ritmul și intensitatea de joc prin meciuri”, a mai spus Enache.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus