Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
10°C

Ce facem în weekend? Mergem la filme în aer liber

Ce facem în weekend? Mergem la filme în aer liber

Cu siguranță, weekend-ul acesta în centrul atenției va fi festivalul de film în aer liber, Arini Fest Cinema. Clint Eastwood va fi vedeta ediției din acest an. 

Vineri, 2 august

Lista pentru ziua de vineri trebuie să includă o pizza delicioasă în centrul orașului, iar noi știm locul perfect: Pizza by Tango! Fie că alegeți o felie sau o pizza întreagă, cu siguranță vă veți bucura de o experiență culinară pe care nu o veți uita mult timp de acum înainte.

Arini Fest Cinema readuce în cel mai mare parc al Sibiului trei seri de filme, de această dată semnate de Clint Eastwood. Accesul la proiecții este liber, iar în zona festivalului pe timpul zilei au loc diferite activități. Arini Fest începe azi și se încheie duminică seara.

741

Gastro Urban revine în curțile sibiene. Noile ediții de vară devin o experiență completă în care arhitectura, pictura și muzica se îmbină armonios cu mâncarea tradițională, reinventată. Astăzi, de la ora 17:00, ne întâlnim în curtea de pe str. Avram Iancu, nr. 11. Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație.

361

De la ora 19:00, în Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA are loc un concert susținut de Koya Nakatani și Yukiko Nakatani la marimbă, instrument de percuție cu o versatilitate aparte. Cei doi artiști sunt invitați din Japonia și concertează împreună de 20 de ani. Intrarea este liberă, prin rezervare la adresa reservations@iconarts.ro.

663

În Atrium, de la aceeași oră, ne bucurăm de o seară de Jazz & Wine.

La Scena de pe Lac, din Muzeul ASTRA, este programat un concert de nai, cu începere de la ora 19:30. Pe scenă vor urca Radu Nechifor, Ruxandra Pitulice, Liselotte Rokyta, Gheorghe Rizea și Flavius Tinică.

647

Sâmbătă, 3 august

Sâmbătă ieșim afară la mișcare cu mama, iar tata e și el bine-venit. Mama participă la o sesiune de fitness, copiii au parte de cea mai distractivă mișcare, iar tata se relaxează. Toate într-o locație deosebită, aproape de pădure, cu vedere la Munții Făgăraș. Evenimentul costă 60 de lei/familie, iar plata se face la început.

Participarea la eveniment se poate face doar pe bază de înscriere, pe facebook messenger ori telefonic la numărul: 0726.123.641. Locurile sunt limitate la 20 de familii per eveniment.

684

Teatrul de vară pentru copii și tineret ajunge la începutul lunii august în cartierul Țiglari. Un proiect implementat de Asociația Filantropia „Sf. Nicolae”, își propune să creeze oportunităţi pentru participarea copiilor şi tinerilor la viaţa şi dezvoltarea culturală prin petrecerea utilă a timpului liber.

Pe lângă șansa de a lua parte la un spectacol de teatru, fiecare copil participant la spectacol va primi o carte/carte de colorat cu povești, ca punct de inspirație pentru participarea la un concurs interactiv prin realizarea unui eseu.

Spectacolul se va juca pe 3 august în Țiglari, într-un cort dimensionat la numărul de spectatori.

131

Ediția a III-a "Street Music Festival” 2019, intitulată „Rapsodia Română”, aduce în 3 august, de la ora 18:00 pe scena din Piața Mică, capodopere ale literaturii muzicale românești. Binecunoscuta „Rapsodie Română nr.1” de George Enescu, „Dansurile românești” de Bela Bartok, „Trei dansuri românești” de Theodor Rogalski, fac parte din eveniment.

Distribuția instrumentală este una cât mai aproape de sonoritățile vremurilor de acum 100 de ani.

501

Duminică, 4 august

Serenela Mureșan, Cristina Ragos și Codruța Vasiu joacă din nou în savuroasa comedie „Monoloagele vaginului”, de această dată în Grădina BIS. Spectacolul începe de la ora 21:00 și promite „un exercițiu actoricesc de o rară sensibilitate. O porție de umor de cea mai bună calitate. Emoție, senzualitate, feminitate.”

665

Povestea lui Pinocchio, de Carlo Collodi, va fi spusă duminică, de la ora 18:00, în Shopping City Sibiu. Seara de povești interactive are loc, ca de obicei, în zona Noriel/Smyk, iar accesul este gratuit. Părinții se vor regăsi în poveștile copilăriei lor, iar cei mici vor descoperi noi învățături educative.

655

Filmele de la Cinematograful ARTA pot fi consultate în programul atașat mai jos, iar orarul de la cinematograful Centrului Cultural Ion Besoiu sunt disponibile AICI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus