Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Exemplu pentru autoritățile din România: Bărbat amendat cu 45.000 de euro pentru că a aruncat deșeuri pe marginea drumului

Exemplu pentru autoritățile din România: Bărbat amendat cu 45.000 de euro pentru că a aruncat deșeuri pe marginea drumului

În vreme ce la noi autoritățile se alertează după ce cazurile apar în presă, poliția spaniolă a obligat un bărbat să recupereze un frigider pe care l-a aruncat într-o râpă, în apropierea orașului Almeria, din sudul țării.

Imaginile postate pe o rețea socială de Guardia Civil arată cum bărbatul aruncă frigiderul în râpă. El a fost amendat ulterior cu 45.000 de euro pentru gestul său, dar nu înainte de a remedia situația, relatează The Guardian.

Un prieten al bărbatului a filmat incidentul făcând glume despre reciclare, în timp ce frigiderul se prăbușește pe stânci: „O să-l reciclăm! Câte răsuciri și viraje a făcut?”.
Pe lângă faptul că a primit amenda uriașă, bărbatul a fost obligat să scoată din râpă frigiderul și să-l recicleze potrivit normelor în vigoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Sibian

Acum 4 ani

Am spus politiei pe situl lor mizeria aruncata de un cetatean strain rezident la noi in tara iar politia a spus ca nu e treaba lor.Trebuia sa reclam in alta parte dar nu stia nici ei unde.Mai mult mi s-a spus sa fiu un cetatean bun,adica tot eu eram ala rau. Made in Romania sau nascut in Romania.Asta poate e marca multori romani-INDIFERENTA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus