Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

1.162 de locuri de muncă disponibile pentru necalificați la Sibiu

1.162 de locuri de muncă disponibile pentru necalificați la Sibiu

În județul Sibiu sunt 1.199 de locuri de muncă disponibile, dintre care 37 se adresează persoanelor cu studii superioare și 1.162 persoanelor necalificate. Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile în industria confecțiilor și în domeniul turismului. Sunt peste 30 de locuri de muncă vacante pentru lucrători comerciali.

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile 1.199 locuri de muncă vacante oferite de 91 de angajatori. Din numărul total de locuri de muncă, 37 se adresează persoanelor cu studii superioare, asta include analiști în resurse umane, ingineri în construcții civile, ingineri electroenergetică, ingineri instalații pentru construcții, ingineri mecanici, ingineri textile, pielărie, manager proiect, programator, proiectat electromecanic, proiectant inginer mecanic, redactor, reprezentant tehnic și multe altele. Restul de 1.162 de servicii disponibile sunt dedicate persoanelor fără studii superioare. Peste 100 de locuri de muncă sunt disponibile în industria confecțiilor pentru muncitori necalificați. Locurile disponibile pentru lucrători comerciali depășesc numărul de 30 iar în domeniul turismului sunt peste 20 de locuri vacante incluzând ajutorul de bucătar, ajutor ospătar sau postul de barman.

S.C. Tursib S.A. angajează conducători autobuz, care efectuează serviciul de transport public de călători. Mecanic auto, responsabil cu efectuarea lucrărilor de reparații în cadrul societății și inspector de trafic, care să efectueze controlul cu privire la valabilitatea și autenticitatea titlurilor de călătorie în mijloacele de transport public. Oferă contract de muncă pe perioadă nedeterminată, pachet salarial și beneficii atractive și un mediu de lucru plăcut.

Expertarom Food Ingredients angajează manipulant, pentru care cere o persoană atentă, serioasă, ordonată și responsabilă. Oferă un salariu atractiv, program de lucru de luni până vineri, masă caldă gratuită, tichete de masă, bonusuri și prime, transport asigurat sau decontat și condiții deosebite de muncă.

Apa Canal Sibiu S. A. au disponibil un post de instalator apă canal. Se cere calificare în meseria de instalator, experiență de minim doi ani, apt pentru lucrul la înălțime și o certificare în sudură poate constitui un avantaj.

Harting caută magazioner și operator Komax. Firma este lider de piață pe segmentul producției de solenoizi și electromagneți pentru industria auto și a cablurilor de alimentare pentru mașinile hibride.

Wenglor au un post disponibil de software tester, pentru care oferă un salariu motivant, suportul activ al companiei, asigurare de sănătate, un mediu dinamic și tânăr de lucru, activități interesante cu cea mai nouă tehnologie.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

kokos

Acum 4 ani

D-ra reporter , daca o persoana nu are studii superioare nu inseamna ca e necalificata.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus