Sâmbătă,
03.12.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Program special la eliberarea cazierului judiciar și restituiri permise și certificate de înmatriculare, de Sf. Maria

Program special la eliberarea cazierului judiciar și restituiri permise și certificate de înmatriculare, de Sf. Maria

În următoarele zile, mai multe ghișee ale IPJ Sibiu vor funcționa după un program special. Totuși, cei care au nevoie de cazierul judiciar spre exemplu, vor putea solicita acest lucru și mâine.

Pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor care au nevoie de eliberarea cazierului judiciar în această perioadă, în ziua de 16 august, ghișeul Serviciului Cazier Judiciar și Evidență Operativă din sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, strada Revoluției nr. 4 – 6, va funcționa conform programului normal, între orele 08,30 – 13,30.

Vineri, 16 august, ghișeul Restituiri Permise de Conducere și Certificate de Înmatriculare din cadrul Serviciului Rutier Sibiu, va funcționa conform programului normal, între orele 09,00 – 12,00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus