Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Un sibian aflat în carantină a vrut să se arunce de la etaj. Polițiștii l-au convins să coboare

Un sibian aflat în carantină a vrut să se arunce de la etaj. Polițiștii l-au convins să coboare

Un sibian în vârstă de 52 de ani a recurs la un gest extrem în această seară, pentru a fi lăsat să plece dintr-un centru de carantină situat în orașul de jos, în care fusese plasat în cursul acestei zile, după ce s-a întors din Franța. Potrivit autorităților, acesta a amenințat că se aruncă de la balconul camerei în care se afla, situată la etajul I. Din fericire, polițiștii au reușit să-l convingă să se întoarcă în cameră și să nu recurgă la gesturi care i-ar pune viața în pericol.

„În seara zilei de 9 mai, în jurul orei 19.40, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au fost solicitați să intervină într-un centru de carantină din județul Sibiu, unde un bărbat amenința că, dacă nu i se permite să plece acasă, se aruncă de pe balconul camerei amplasate la etajul 1. La fața locului au intervenit cei doi polițiști negociatori din cadrul I.P.J. Sibiu, care au reușit să-l convingă pe bărbat să se întoarcă în camera unității fără a recurge la gesturi extreme care i-ar putea periclita viața”, transmit polițiștii.

La fața locului s-a aflat și un echipaj SMURD, pregătit să ofere primul ajutor în caz de nevoie. „Un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență la unul din centrele de carantinare din județul Sibiu pentru a acorda, la nevoie, primul-ajutor medical calificat unei persoane de sex masculin, care amenința că se aruncă de la etajul I al centrului de carantină”, spun și reprezentanții pompierilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Gustav

Acum 2 ani

Era ssibian?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus