Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
5°C

Dacă ați văzut acest bărbat sunați la 112

Dacă ați văzut acest bărbat sunați la 112

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a plecat voluntar de la reședința sa din localitatea Sadu, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

”La data de 7 aprilie, un sibian a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în noaptea de 03/04 aprilie a.c., prietenul său,  ȚIFRAC VASILE, în vârstă de 35  de ani, a plecat voluntar de la reședința unde domicilia fără forme legale, din localitatea Sadu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Sibiu.
Semnalmente : înăltime 1,80 cm, greutate 70 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, tuns scurt, ten alb, constituție atletică.

Nu prezintă semne particulare.

Obiecte vestimentare: în momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat într-o haină tip salopetă de culoare albastră și pantaloni tip salopetă de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus