Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

ACTUALIZARE Un alpinist a dispărut în munți. Este căutat și cu elicopterul

ACTUALIZARE Un alpinist a dispărut în munți. Este căutat și cu elicopterul

Salvamontiștii sibieni, alături de jandarmi și de colegii lor din Argeș, caută un alpinist dispărut în munții Făgăraș, zona vârfului Negoiu.

Actualizare ora 13:10. Din nefericire, alpinistul nu a mai fost găsit în viață. ”Alpinistul este un român în vârstă de 45 de ani, a fost localizat în zona vârfului Negoiu și se pare că este decedat. Se încearcă evacuarea pe calea aerului. În zonă sunt mai multe echipe Salvamont”, arată Adrian David, șeful Salvamont Sibiu.

Știrea inițială. Acțiunea de căutare a început în dimineața zilei de sâmbătă, când a fost anunțată dispariția respectivului alpinist de către membrii familiei. ”Nu sunt foarte multe informații despre acesta, apelul a venit în această dimineață de la soția lui. Echipele terestre sunt ajutate la căutare de un elicopter al Ministerului de Interne”, arată Adrian David, directorul Serviciului public Salvamont Sibiu.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

mikeyh

Acum 4 ani

Zsolt Torok, plecat pe carari cu soare ca sa cucereasca Absolutul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus