Luni,
06.07.2020
Innorat
Acum
18°C

Orice nelămurire legată de colectarea selectivă se clarifică joi la Veștem

21 August 2019 16:30

Orice nelămurire legată de colectarea selectivă se clarifică joi la Veștem

După ce a colindat județul în lung și lat, Caravana ”PlăteșteCâtArunci” ajunge joi, 22 august, la Veștem.

Vino între orele 16:00 – 20:00 în fața Căminului Cultural și spune-ne orice neclaritate ai legată de colectarea selectivă a deșeurilor și garantăm că vei pleca mulțumit.
Taxe, pubele colorate, grafic de colectare, care se pune unde și de ce? Avem răspunsuri pe înțelesul oricui.
În plus, roboțelul Pet-Rică abia așteaptă să se joace cu copiii, pentru care are o mulțime de cadouri și surprize. Caravana ”PlăteșteCâtArunci” ajunge vara aceasta în toate localitățile din zona Sibiului unde se implementează colectarea selectivă a gunoiului. Venim cu răspunsuri clare la orice nelămurire ai legată de modul în care se strânge și reciclează gunoiul.
“Plătește pentru cât arunci“ este o inițiativă adoptată la nivel național cu scopul de a determina populația să colecteze selectiv deșeurile, astfel încât România să se încadreze în obligațiile pe care și le-a asumat în fața Uniunii Europene. În localitățile din Zona 1 a județului Sibiu, în urma implementării principiului “plătește pentru cât arunci“, taxa de salubritate pe care o plătește fiecare gospodărie se transformă în abonament.
WhatsApp Image 2019-08-21 at 16.22.14
În următoarele săptămâni caravana ”PlăteșteCâtArunci” va ajunge garantat în toate localitățile din zona Sibiului unde colectarea gunoiului se face selectiv. Urmărește-ne și află când sosim în vecinătatea ta!”.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

cucu cu cucuveaua

Acum 10 luni

am si eu o nelamurire : in ce tara o sa fuga barosanii de la ADIECO atunci vand va intra DNA ul in ei ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus