Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-4°C

Furturi de curent fără oprire: contoarele a două blocuri, mutate pentru a patra oară

Furturi de curent fără oprire: contoarele a două blocuri, mutate pentru a patra oară

Contoarele a două blocuri de locuințe sociale vor fi mutate în cursul acestei săptămâni pentru a patra oară în ultimii ani. Acțiunea celor de la Electrica face parte din Planul de mentenanță preventivă și are loc în contextul în care amploarea furturilor de curent din zonă nu a putut fi oprită până în prezent.

Din garsoniere au fost mutate pe paliere. De pe paliere au fost scoase în holurile blocurilor. Apoi, din holuri, au fost mutate în spații amenajate în fața blocurilor. Acum, pentru a patra oară, contoarele a două blocuri de locuințe sociale vor fi mutate într-un spațiu aflat la câteva zeci de metri distanță. Este vorba de două locuințe colective de pe strada Tineretului, din Mediaș, unde sunt amenajate locuințe sociale din care de-a lungul timpului au fost depistate furturi de curent electric (folosit inclusiv pentru încălzirea locuințelor).

actiune electrica 2

În prezent, în zonă este în derulare o acțiune de modernizare și de implementare a unor măsuri preventive pentru reducerea riscurilor accidentale și de consum fraudulos. Acțiunea este derulată și finanțată de Electrica Distribuție Transilvania Sud Sibiu, în cadrul Planului de mentenanță preventivă a rețelelor, elaborat pentru perioada 2019 – 2023. Respectivul plan include acțiuni similare realizate la nivelul localităților din întreg județul, cu impact pozitiv în ceea ce privește siguranța în exploatare.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

ochiu de la cucuvea

Acum 2 ani

Dar cand ni se intrerupe curentul cu orele si noi platim abonamentul ( asa zisa rezervare) integral, nu tot FURT este ? Chiar daca pentru un abonat ar fi 2 sau 3 lei diferenta, la mii de clienti pe un cartier se aduna sume mari incasate pe nedrept
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 2 ani

Din păcate furăciunile sunt un hooby pentru romăni .În străfundul sufletului ,a fura este un act eroic (de mândrie ) pentru români ,poate şi de acea avem la putere două partide de hoți (PSD ALDE ).
Raspunde

VladS

Acum 2 ani

Pai si normal, cand de mic esti format sa gandesti cum sa "il traduci pe fraier". Doar ca fraieri suntem noi si ne "traducem" unii pe alti. Mandria de a fi in fata celorlalti prin orice mijloc. Astea sunt valorile soscietati romanesti: cat de bine se descurca baiatu'
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus