Marţi,
16.08.2022
Ploi Scurte
Acum
20°C

Trafic blocat total pe DN1, zona Fântânița Haiducului, din cauza unor lucrări

Trafic blocat total pe DN1, zona Fântânița Haiducului, din cauza unor lucrări

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri pe DN1, km.293, Fântânița Haiducului, pentru aproximativ o oră, din cauza unor lucrări care se desfășoară astăzi.

Este vorba despre înlocuirea separatoarelor de pe axul drumului, anunță Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. „La anumite intervale de timp, se va asigura fluența traficului alternativ, dirijat, în funcție de valorile de trafic”, anunță sursa citată.

Vom reveni cu detalii. 

 

Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

CitizenX

Acum 2 ani

Nici nu gaseati un timp mai bun pentru asta. Asteptam luna August, cand este de departe cel mai aglomerat ca sa ne apucam de lucrari la drumuri. Acelasi lucru pe A1. Apropo, cineva de la politie a verificat cum este semnalizata lucrarea pe autostrada? Cu 150 de metri inainte si cu 2 indicatoare? Pe o bucata de drum pe care se circula cu 130-140 de km/h?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus