Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
9°C

Ovidiu Ganț, FDGR: ”Nu voi negocia nimic cu premierul. Voi vota în favoarea oricărei moțiuni de cenzură”

Ovidiu Ganț, FDGR: ”Nu voi negocia nimic cu premierul. Voi vota în favoarea oricărei moțiuni de cenzură”

Reprezentantul minorității germane în Camera Deputaților, Ovidiu Ganț, a anunțat în această seară că va vota orice moțiune de cenzură care se va discuta în plenul legislativului, împotriva Guvernului Dăncilă. ”Deoarece Guvernul și-a pierdut majoritatea în Parlament și premierul Viorica Vasilica Dăncilă a afirmat că va negocia cu fiecare parlamentar în parte, pentru a obține o nouă susținere, vreau să vă informez, stimați prieteni, că nu voi negocia nimic cu premierul. Mai mult, refuz să discut cu această persoană care a tolerat atacurile cele mai mizerabile lansate la adresa minorității germane și a președintelui Klaus Iohannis de către consilierii și miniștrii săi. În consecință, voi vota în favoarea oricărei moțiuni de cenzură ce va fi depusă pentru destituirea acestui guvern, care reprezintă o rușine națională”, a anunțat Ganț pe pagina sa de Facebook.

După destrămarea Alianței PSD-ALDE, partidul de guvernământ a pierdut majoritatea în Senat, iar în Camera Deputaților depinde de minoritățile naționale. La Camera Deputaților, PSD a rămas cu 136 de parlamentari din 329. Astfel, în total, PSD deține 204 de deputați și senatori, iar majoritatea parlamentară este de 233.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Consumator

Acum 4 ani

Care minorități germane !!!! Cele inexistente !!! Noi avem minorități importante numeric de ordinul sutelor si milioanele in alte state si nu avem reprezentanți nici unde ,să nu mai vorbim de partide ,scoli samd . Romania MultiColonie felicitări minorităților scoase din pix .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus